Glasögonorm!

Har det uttrycket försvunnit? Hoppas det för det var nog inte så roligt att bli kallad för. Själv tyckte jag att det var snyggt med glasögon och till min stora glädje fick jag glasögon under högstadiet...men säg den glädje som varar...det var ju inte alls kul att ha glasögon, de var ju bara i vägen!






På den tiden kunde jag klara mig bra utan glasögon även om det ibland medförde vissa problem men vad gör inte en tonåring för att slippa besvär? Nå, åren gick och jag försökte med flera olika bågar för snyggt med glasögon tyckte jag att det var!

När jag fyllde 40 så var det kört, då var det bara att foga sig i att nu var jag tvungen att ha dom på näsan...alltid! Dock kunde jag fortfarande ligga i sängen och läsa utan glasögon...men även den glädjen tog slut för några år sen så nu har jag ett par billiga läsglasögon som hänger med mig i bädden för progressiva glasögon går inte att ligga med...ligga och läsa med!

Det har passerat några glasögon genom åren och bågarna är det aldrig några fel på men glasen....man får vad man betalar för helt enkelt! Jag har nu ett par glasögon som jag i och för sig trivs bra med men glasen...de är dåliga. Jag gick på reklamen med att köp 3 - betala för 1...och nu vet jag varför de är billiga....glasen är av riktigt dålig kvalité och de går knappt att göra rena numera.

Det är alltså dags att skaffa nya, förmodligen behövs en annan styrka också...men nu är frågan...ska man prova att köpa glasögon på nätet?

I
Optikbutiken finns massor av bågar att välja på och till ett bra pris, och möjligheten finns också att låna hem bågar och se hur de ser ut på sin egen näsa!





Är det någon av Er som köpt glasögon på nätet? Har det fungerat bra?

 


Kommentarer
Postat av: Helen

Nix inte nätet. Hundarna käkade upp mina "riktiga" så nu kör jag med den billiga varianten. Men nu är det nog dax att gå till optikern igen för nu verkar det inte bara vara läsglas som behövs!

Ha en fin eftermiddag!

Postat av: Svorskan

Jag har inte det. Jag använder enbart läsglasögon och då köper jag lite här och lite där, men inte på nätet.

2010-10-21 @ 16:37:52
URL: http://svorskan.se
Postat av: Ingrid

Ailas hade den frågan för några dagar sedan och fick en hel del svar, här får du länken till hennes inlägg:



Nu blir jag en aning irriterad på att det inte går att klistra in här hos dig.



Bloggen heter Örfilar & Gladsparkar, jag vet inte om du brukar titta in där, inlägget är från den 16/10



2010-10-21 @ 17:07:11
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Gun

Mumannen har gjort det flera gånger, på Favoptic, och det har funkat jättebra och är otroligt billigt. De är väldigt snabba också.

2010-10-21 @ 17:35:29
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Diana

Jag älskar glasögon! Inom en hyffsad framtid så tror jag att jag kan behöva det med, helt sjukt men jag vill ha! :)

Ps Jag har inga tips om inköpsställen... ;)

2010-10-21 @ 19:00:32
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Pia Hagman

Dottern har köpt på Favoptic och flera på jobbet har gjort det oxå, allihopa(liksom börsarna) är nöjda!! Och som Gun sa.. snabba.. Vi beställde på fredag kväll och hon hade provbågarna på måndag! O nästan lika snabbt när vi väl gjorde beställningen..

Ditt inlägg gav mig inspiration till ett eget litet inlägg! :o)

Kram!

2010-10-21 @ 19:01:40
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Krönikören

Jag har hört flera som är nöjda och ingen som är missnöjd. Jag tänkte på det när jag såg Idol - för artister verkar det vara bannlyst med glasögon. Så lite ormigt är det nog fortfarande.

2010-10-21 @ 19:54:28
URL: http://www.metrobloggen.se/antligenmandag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback