Emma - Mias dotter



av Maria Eriksson.

Nja, jag tror att det för min del är färdigläst om Mia nu. Boken är intressant, inte tu tal om det men det hade nog varit mer intressant om det verkligen varit Emma själv som skrivit. Som jag förstår det så är det Mia som för pennan om än Emma berättar...det känns lite tomt.

Det finns ytterligare en bok om Emma och hennes familj - Emmas systrar men det lockar inte. Det är nog färdigberättat om detta nu!

Boken handlar alltså om Emma, Mias dotter...Ni minns Mia från Gömda, Asyl mm?! Det är en fruktansvärd historia från början till nu men det är många upprepningar och nånstans måste man sätta punkt för allt otäckt man varit med om...lite...Offerkoftan måste tas av nu och nu får saken vila.

Jo, jag är fullt medveten om att jag väljer själv att läsa ;)

Nu har jag tagit steget över till ren fiction igen :D

Kommentarer
Postat av: ingmarie

Christiane Heggan är en himla bra författare, hon har skrivit 17 st böcker och jag har nu 8 st av henne, helt klart godkänd är hon

2010-10-19 @ 10:27:35
Postat av: Pia Hagman

Jag kände att jag blev så besviken när det kom fram att Gömda inte var den "sanna" historia som alla trott.. Att t ex ändra Mias man från utländsk härkomst till att bli en trygg norrlänning. Bara den ändringen gjorde att jag började ifrågasätta hela boken. Tyvärr!



Jag har aldrig läst Emmas bok men jag håller med om att det skulle varit mera läsvärt om Emma själv skrivit den. Tror nog inte att jag kommer att läsa den, faktiskt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback