Dejta igen?

Inte på förekommen anledning funderar jag ibland på hur jag skulle gå tillväga om jag helt plötsligt skulle ut på dejtingmarknaden igen. Gå på krogen är ju ett alternativ men av nån anledning så roar inte det mig längre, det är skrikigt och stojigt...helt enkelt kan man inte prata med någon där och det är ju vad jag är intresserad av att göra med min partner bland annat.

Jag tror att jag faktiskt skulle prova på nätdejting, en gång i nätdejtingens barndom eller kanske embryostadium så provade jag faktiskt. Det är först nu jag törs berätta det, det var inte helt lyckat men det berodde nog mest på mig och min oseriösa inställning till det. Jag kunde aldrig tro att man skulle kunna träffa en partner på Internet...vi pratar nu 1998! Idag 2010 läser jag ideligen om människor som möts på Internet på t.ex Spraydate som är en
gratis dejtingsajt och jag är idag helt övertygad om att det är ett klokt sätt att lära känna varann på. Någon höjer nu ett varningens finger...tänk på alla idioter som finns på nätet....jo, de finns på krogen också ;)

Jag kan tycka att det är skönt att detta med nätdejting har blivit rumsrent och jag hoppas verkligen att ingen längre tycker att det är pinsamt att säga att de mötts på nätet. Själv har jag vuxit till mig och tycker att det är helt okej, ingen är mindre attraktiv för att den söker sin partner på Internet istället för att gå på krogen...nej, den personen är förmodligen mer intelligent än krognissarna!!!



Sätt Er nu vid datorn och dejta på....själv håller jag mig till Blivande...som tog paraply...bilen till jobbet idag också!!

Kommentarer
Postat av: Gun

Jag håller med dig och skulle nog också göra så. Idioter finns det överallt, så den risken tar man ju alltid. Det är bra att det blivit accepterat.

Postat av: TT

Jodå, jag mötte min sambo på just Spraydate i början av år 2000 och det funkar fint! :o)

2010-11-16 @ 16:12:15
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Maria

Det är ett seriöst sätt att träffa en partner på, förutsatt att man verkligen är seriös. Läste nånstans att det är vanligare att man träffar sin partner över nätet än på krogen, att det blir en relation av det. Att skriva till varann en tid är så mycket mer "avskalat", det väsentliga kommer fram och många blir nog modigare på att berätta om sej själva och de inre egenskaperna kommer fram snabbare, tror iaf jag:-)Det borde alla testa som vill ha en ärlig relation. Som sagt, idioterna finns även på krogen, men där kan man gå bet på ett snyggt utseende. Häpp!

2010-11-16 @ 16:17:15
Postat av: Diana

Ha, erkänn att du funderar på de där 50-åringarna som ska till Kina... ;)

2010-11-16 @ 17:59:31
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Jag skulle inte tycka det var pinsamt att säga att det var så jag blev känd med min man. Tyvärr fungerar inte det med Internet för min del. Jag har faktisk försökt seriöst för några år sen. Jag analyserar sönder stackarna innan de får en chans. Jag förstör för mig själv på något idiotisk vis.



Men ett bra tips oavsett hur man träffar någon, det är att avtala en fika på stan första gången. Då blir det bland andra människor, det känns inte så nervöst och man kan komma därifrån fort som attan om det inte känns bra. Mycket bättre än att börja med en middag första gången.

2010-11-16 @ 18:27:55
URL: http://svorskan.se
Postat av: Ia

Häpp Maria....kul att se Dig här ;) Jag var ju tvungen att kika lite på mejlen som avslöjar för mig men ingen annan ;)

2010-11-16 @ 21:29:27
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Nancy66

Jag är ett levande bevis på att nätdejtning fungerar.

Nu var jag ju inte ute efter något sådant då jag började att prata med Fredde, men det växte till något starkt. Han fanns i mitt liv under en svår tid och han hjälpte mig att gå vidare då min brors olycka hände, min mors bortgång. Det var mycket traumatiska händelser i mitt liv.



Men se idag hur vi har det!? Helt underbart, men visst har vi fått kämpa för det, men det ångrar jag aldrig. Älskar han sååååå,,,:)



Kramar

2010-11-17 @ 09:10:10
URL: http://nancy66.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback