Sol!

Idag är det sol i skogskanten så nu ska vi ut och bygga växthus! Får se om Yngste sonen med Fästmö dyker upp och hjälper till...han bönade och bad om det i början på veckan..men det kan ju ha gått över!! Men det skulle vara bra med hjälp för det var både större och finare än vi trodde!



Det ska också grävas och planteras en massa så jag hoppas att det där blåsten som helt plötsligt återkom från gårdagen försvinner vidare till okänd ort!!!

Bland annat ska denna skönhet få komma ner i jorden...



..en julros jag fick av Bästa Vännen och Mr JG. De kommer för övrigt hem från en veckas vistelse i Frankrike idag...vet Ni vad de gjort där??? Spelat golf, jag säger det en gång till...spelat golf...Bästa Vännen...för mig är det obegripligt! Men det är ju alltid trevligt när nya sidor dyker upp hos folk...men just moderatbandy...det är svårsmält!

I morgon blir det en tur till staden för att lämna Blivande på sitt arbete och här måste jag ju komma med en rättelse...minns Ni att
jag skrev om ABB Kina och ABB-kinesen som inte ville att Blivande skulle vara ledig i fredags? Det var INTE ABB Kina...och det var alltså INTE ABB-kinesen som satte stopp för ledigheten...Det var ABB Japan och därmed också en ABB-japan!!!!

Nej..uti solen ska vi gå....

Kommentarer
Postat av: soffie

ha en härlig vårdag och lycka till med bygget av växthus.

kram

Postat av: Cattis

julros...undrar om det är den fina blomman jag såg på tv i veckan..kan de va en sån som har blomman under så man knappt inte ser den..lite svartaktig? förmodligen inte..

Lycka till med bygget o ha koll på de där mälorna.

C yaaa.

2010-05-02 @ 09:47:18
URL: http://yeahdelila.blogg.se/
Postat av: Gun

Julrosen är så fin, bara knoppen är ju helt underbar!:)



Sv: Ja, åk dit, det är riktigt trevligt där. Ät hos greken, det är bäst hittills av de vi testat, tycker jag. De andra som åt taco var avundsjuka på mig.:) Fast det beror ju såklart på vad man gillar..

2010-05-02 @ 10:12:56
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Nancy66

Ohh, vilket underbart växthus, det blir mycket fint och gott ni kan plantera däri. Ha en underbar söndag, :)

2010-05-02 @ 10:19:20
URL: http://nancy66.zoomin.se
Postat av: Pernilla

Skulle vilja kalla golf för en primitiv form av jordbruk ;-) tyvärr är min man helsåld på detta...

2010-05-02 @ 13:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback