Märkliga måndag!

Vilken underbar dag det varit idag. Solen har lyst från en klarblå himmel nästan hela dagen, nästan så man tyckte det var skönt när det kom små vita bomullstussar och skymde solen!

Jag lurade ju iväg Bästa Vännen till handelsträdgården som ligger bara några kilometer härifrån och naturligtvis så inhandlades det några växter.



Tre olika blommor som jag nu har planterat, namnen får jag nog återkomma till för nu har jag ingen lust att gå ut och kolla! Den i mitten som ser så väldigt oansenlig ut är i alla fall en mynta...solbärsmynta tror jag bestämt den hette. Den kommer att få härligt starkcerisa blommor!

Den lila skapelsen till höger var visst nåt nytt om man nu fick tro dom och det måste man. Den har jag planterat tillsammans med en lila lobelia och i min fantasi kommer det att bli jättevackert!!



Sen har jag planterat ungefär femtio dorotheablomster, en vacker blomma tycker jag. Fick förfrågan om hur den såg ut så här kommer den!



Den finns i många färger..gul, vit, aprikos och rosa. En liten märklig planta som ser urtrist ut innan blommorna kommer..men då får man sin belöning!!! Om nån önskar så finns det säkert fyrtio plantor att hämta här!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Nancy66

Ohh, så härliga blomster. :) Jag ska åka iväg och inhandla lite i morgon, men det blir nog våra pelargonier till framsidan, har aldrig varit så sen med det, men så har jag inte tidigare haft ett heltidsjobb heller under våra år tillsammans. Det är verkligen heltid på 75% att fixa med, ja de 25% är mina, de tar jag. :)



Kramar i kvällen,

Postat av: Afrodite

Underbart med härliga och tacksamma blommor! Man blir lite piggare med fina blommor omkring sig. Vilket behövs här...där regnet bara öser ner och höststormarna viner kring husknutarna! BLÄ!

Ha en fin dag! =) KRAM

2010-06-01 @ 08:04:52
URL: http://afrodite.blogg.se/
Postat av: Afrodite

Sv: Men det brukar faktiskt vara rätt att bo i söder...=) Det är bara i år som är ett undantag! ;) Vi brukar ha det som ni har nu! Väl unnat er dock! Ut och njut med dig! =) Själv ska jag korrektursläsa x-arb. innan det ska in igen...=/ Det passar liksom både väder och humör!

Kram på dig!

2010-06-01 @ 09:56:39
URL: http://afrodite.blogg.se/
Postat av: Karin

Den där blomman ser verkligen fin ut !

Hade inte hört talas om den förut. :)

Desssutom insåg jag nu att jag hade missat det här inlägget, men nu så. :)

2010-06-06 @ 11:52:00
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback