Hollywoodfruar

Igår kväll blev jag sittande framför Hollywoodfruar på teven, jag tog mig helt enkelt inte för att förflytta mig från soffan till sängen dessutom så tänkte jag att det kan ju vara intressant att se vad som hänt under våren. Vi såg nämligen ett av de första avsnitten och rodnade över hela kroppen för vi blev så generade å deras vägnar...synd bara att de inte har förstånd att göra det själva! Det avsnitt vi såg var när de hade nån form av barbiefest....(varför man nu har det?)

Igår var det då utfrågning av Hans Wiklund (varför ger han sig in på såna tramsprogram förresten?) och ja, jag hamnade framför det.

I det programmet visade Maria Montazami att hon faktiskt varit sig själv och att hon har fötterna på jorden. Hon hade min aktning tidigare men den steg. Hon förklarade också varför hon låter så sävlig..först måste hon översätta det hon ska säga till engelska och sen tillbaka till svenska igen...kan låta krångligt men som sagt vi har alla våra idéer!!!!

Sen dök då
Anna Anka upp i programmet...och den kvinnan hon kan verkligen överraska. På slutet berättade hon att hon ångrade att hon ställt upp....hon har blivit av med sin frihet! Sen sa hon det som kunde ha fått mig att få kaffet i vrångstrupen om jag druckit kaffe där och då...hon hade valt att göra Anna Anka söker assistent för att visa att hon inte är en bitch!!!! Nu har jag inte sett nåt av dessa program men jag har sett trailern...och då är hon verkligen en bitch!

Men....vi har nog olika syn på hur en bitch är!!!!

Kommentarer
Postat av: Vicke

jag tål inte att se den lilla ankan

Postat av: Majsan

Jag har sett ett par avsnitt mest för sakens skull...och ja, hon ÄR just den bitch hon påstår sig inte vara.. iaf på TV.



Det finns ju många sätt att få uppmärksamhet på.. som att säga att hon ångrar Hollywood-fruar... Det var ju det som blev hennes stjärna på himlen...

2010-05-11 @ 11:25:39
URL: http://www.chattens.se
Postat av: Afrodite

fnissar gott år de stackars små hollywoodfruarna

Tacka vet jag DH! =)

Kramen och lycka till med your darlings! ;)

2010-05-11 @ 11:29:55
URL: http://afrodite.blogg.se/
Postat av: Em

Jag kan faktisk gilla de bägge, men samtidigt så sätter även jag kaffet i vrångstrupen emellanåt. Det blir så fel när de lever på en helt annan nivå, en annan dimension känns det som.

2010-05-11 @ 16:52:13
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Em

Sv: Vaddå?? Vadå ta illa upp? Nu hänger jag inte med. :)

2010-05-11 @ 17:18:21
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Pia

Jag såg också programmet igår och tog fram skämskudden när Lena och Pävis bravader visades.. patetiskt är det ord jag kommer på. Maria däremot, henne blir jag glad av.. man skrattar MED henne och inte ÅT!!!

Anna Ankas program har jag sett några gånger och som businesswoman är hon nog väldigt bra.. inte så bitchig som jag trodde hon skulle vara.. Jag funderar mer på VARFÖR deltagarna vill bli hennes assistent!! ;o)

2010-05-11 @ 18:53:13
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Karin

Hollywoodfruarna har jag rysligt dålig koll på, men Anna går ju liksom inte att missa.

Hon är ju överallt verkar det som. - Och alltid en bitch !

2010-05-11 @ 20:00:36
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback