Egna ben!

Idag är det lite torka i bloggen...hittar inte nåt bra att skriva om. Möjligtvis beror det på att jag kommit igång lite lätt med min fördjupningsarbete, mina tankar ligger där!

Men jag fick också härligt besök...Bästa Vännen med barnbarn och dotter...dock icke barnbarnets mamma! Barnbarnet hade fått egna ben att gå på sen vi sågs sist!! De fördärvade mina planer på att starta ett nytt liv....dvs att bara äta nyttigt! Jag åt en bra sallad till lunch men...så kom då dom med kakor och visst är det oartigt att tacka nej?

Nå, hur som helst så börjar jag om ikväll!! För nu ska det bort några kilon från den här kroppen...jag har ju min modeblogg att tänka på!

Fick lite bra idéer till bra moves igår när jag tittade på Top Model men jag tror att jag tar nog och använder naturen till de där cirkusbilderna! Det kommer ett nytt inlägg i modebloggen till helgen för jag måste ju ha en fotograf!!!

Jag har också planterat lite i mitt...f'låt vårt växthus. När jag kom in så sa dom på radion att det ska bli riktigt kallt i natt. Ibland känns det som att jag blir lite motarbetad, men vi får väl se i morgon. De sa nämligen samma sak igår men det har inte varit kallare än fem plus i växthuset i natt!!!! Jag har nämligen satt in en termometer för att kolla. Sen funderar jag på att sätta in ett blockljus eller två ikväll innan jag går och lägger mig....är det en bra idé?

Eftersom det är så himla trist med bloggar som inte har några bilder bad jag Kajsa och Lisa att modella lite...

  Den här magen kan man få killa på hela dagen om man så önskar!  




 Så här trött blir man efter en dags sorkjakt....kan man bli när man jagar sårkar också!


Kommentarer
Postat av: Em

Riktiga myspys-bilder!! Ser fram mot mer mode-blogging - hahaha. Men kör ditt eget lopp. Top model är SÅ ute! :D

Sv: Jag bara morrar lite i magen nu, tror det är okej. :)

Postat av: Gun

Vad kul med besök! Och självklart är det mycket oartigt att tacka nej till kakor! Trots blivande modebloggkarriär.:)

2010-05-04 @ 20:01:32
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Camillha

Hej du TopModel!

Hur gör du för att krympa dej?? Metod eller hjärntvätt??

Härliga ulltottar du har! Vi lånade en katt för att kolla hur det gick. Men vi blev sjuka och gick till doktorn för att kolla om det var allergi eftersom vi har lite astma i familjen... Testet gjorde vi i början av mars och vi har ännu inte fått nåt svar trots att vi ringt och kollat. Det kan visst ta tid det där.

Annars skaffar jag gärna höns!

Ha det!

MVH En med volanger och tigerränder!

2010-05-04 @ 23:19:47
URL: http://himlenrunt.blogspot.com
Postat av: Karin

Var barnbarnet en pojk alltså ?

Eftersom hon har varit på sårkjakt menar jag...

( Eller var det bara teoretiska funderíngar ? )

2010-05-05 @ 12:32:23
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Linda M

Ett bra tips till att gå ner i vikt är att börja på danskurs! Jag har gått på Dansmix 4 terminer och det ger verkligen resultat! Det var blandade danser med inslag från hip-hop, jazz, street och showdans. Till hösten ska dom starta en Mi-Fiesta dansgrupp som jag kanske ska hoppa på. Får se om jag får med min man.



Söta bilder på katterna också!

Kram Linda

2010-05-06 @ 12:47:28
URL: http://melonica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback