Villa Bonita



av Karin Brunk Holmkvist.

Åh, så skönt att få läsa nåt som man bara kan luta sig tillbaka och njuta av! Jag har ju läst hennes tidigare böcker Potensgivarna och Rapsbaggarna...vad jag tyckte om dessa böcker kan Ni läsa...
HÄR!

Jag måste säga att jag blir väldigt nyfiken på den här författaren för det måste vara en klurig författare med lite tokig humor...sån humor som jag gillar!

Hennes böcker handlar alltid och vanliga människor, såna som jag, eller kanske inte som jag för dessa människor är nog lite mer för galna upptåg! Men i alla böcker så finns det en anda av medmänsklighet. Hon verkar ömma om människor!

Denna gång handlar det om två barndomskamrater som återses i samband med en begravning av den enas mor. Hon övertar sedan sitt barndomshem och de återupptar sin vänskap efter kanske 30 års uppehåll. Det visar sig också att Doris, som den hemvändande kvinnan heter, har en minst sagt märklig och skum arbetsgivare. Bonita, som den andra kvinnan heter, sköter om sin dementa mamma eftersom hon lovade sin pappa det på hans dödsbädd. Tillsammans hamnar de i prostitutionens värld, dock inte som gatflickor, och gör nåt gott av det!!!

Jag känner att jag ler fortfarande när jag tänker på boken...vill Ni ha några timmars litteraturnjutning så läs den!

Kommentarer
Postat av: margit

Hejdu!!

Ja, jag har börjat läsa boken..men den ligger nånstans..börjar läsa...men så läser jag inte klart, nu för tiden. Vet ej varför. men dom 2 första: Potensgivarna och Rapsbaggarna, dom läste jag för några år sedan OCH DOM VAR ROLIGA½½

Kramen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback