Nu blir jag orolig!

I väntan på att det ska bli dags att åka till skolan och möta mina pensionärer en sista gång, för den här gången åtminstone, så läste jag Aftonbladet...och läser det här....Det smittar!

Blir ju faktiskt lite orolig då jag i helgen som gick fick veta att en av mina klasskamrater är gravid....oroväckande!!!

Vädret idag är grått och trist men PLUSGRADER!! Sakta men säkert töar nu det vita täcket bort och det gläder mig!

Eftersom jag tidigare i veckan ägnade mig åt cliffhangers så ska jag fortsätta med det.....kanske kommer det på eftermiddagen ett inlägg om vad jag tänker försöka ägna mig åt under hösten!!!

Kommentarer
Postat av: Sussi

De är smittsamt!I år är ett år som flera jag känner har fått och ska ha..Och alla är plus 30 ..Två av dom skojja jag med och fråga om de var 40 års kris (Båda är 38 och har flera barn sen tidigare som är nu stora)Väntar med spänning på fortsättning :)

Postat av: Jenny Nodén

Jag vill åxo bli gravid! Vi har försökt i sju år. Får väl hoppas att fertilitetsutredningen blir bra så vi kan få barn. Jag älskar barn. Saknar verkligen att vara mamma. Jag är ju mamma till mina fyra katter men det är inte samma sak.

2010-03-25 @ 09:14:05
URL: http://www.datajenny.se
Postat av: Ingrid

Men snälla Ia, jag som tyckte att jag var oerfaren när jag var 13-14 år! I din ålder borde du väl fått så mycket sexundervisning så att du vet hur bebisar kommer till - det smittar inte!! Och det går inte att vaccinera sig emot dem heller.

2010-03-25 @ 10:23:03
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: Majsan

Åh... akta Dig!! Sitt inte på samma toalett som den gravida, gå med benen i kors.. och för all del: Ta henne inte i hand! ;)Kram på Dig

2010-03-25 @ 11:59:39
URL: http://www.chattens.se
Postat av: Daniel

Blir aldrig gravid hur mycket jag än försöker!

2010-03-25 @ 14:40:59
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback