Spännande och skrämmande!

Jag har nu lyssnat på dagens Sommarprogram med Niclas Lundblad, samhällspolitisk rådgivare på Google, och är så fascinerad. Är man IT-intresserad ska man verkligen lyssna på det....HÄR!

Det är skrämmande det han berättar om hur det fanns människor som redan för många, många år sen förutspådde den teknik vi har idag....och hur han själv förutspår hur det kommer att se ut i framtiden. Jag får nästan rysningar i kroppen. Jag hoppas jag får leva länge och se om det blir som han tror!!!

Han spelade också musik som jag normalt aldrig skulle lyssna på men som jag idag blev mycket fascinerad av. Det är en av fördelarna med att lyssna på radion och då framförallt Sommarprogrammen...man får höra ny musik!

Måste dela med mig av en...den är också lite läskig, tyvärr är min tyska lite dammig så inte förstår jag allt men...jag gillar den!!!



Jag till och med lyssnade på Kraftwerk och tyckte det var bra....men säg inte inte nåt till Blivande om det är Ni snälla....det är inte bra när han får vatten på sin kvarn.

Kommentarer
Postat av: Em

Jag föredrar radion när jag skall lyssna på musik, då får man sig överraskningar hela tiden.

Postat av: Ingrid

Visst var han bra!



Det är knepigt det där med musiken till sommarprogrammen. Ibland är den i min smak, men passar dåligt in i sammanhanget och då blir det inte bra i alla fall. Ibland är det musik som jag aldrig skulle ha en tanke på att lyssna till, men till "pratet" stämmer den och då blir den ett bra komplement.

Ha en fin kväll, här väntar vi ännu på regnet!

Kram Ingrid

2010-07-06 @ 16:33:55
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: Ulrika

En solig dag i stugan, tillbakalutad i solstolen och med Sommarprogrammet på radion, det är semester för mig! Brukar bli många intressanta bekantskaper.

2010-07-06 @ 19:58:14
URL: http://fabulousforty.blogg.sse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback