Lisa Katt

Man kan bli galen på katter!!

Jag började faktiskt på allvar tro att nu var Lisa försvunnen för regnet vräker ner här och har gjort nästan hela dagen och då är inte katter utomhus! Jag har ropat och visslat för här kissar vi inte på katterna - det är ohygieniskt!

Jag har varit ute och bankat på väggar och golv i lidret för dit brukar båda springa och lägga sig...men nej, ingen katt!!

När hon varit borta i nio timmar så klädde jag på mig regnkläder och gick ut för att leta. Tittade i varenda trädtopp ( nu har jag ont i nacken för det är några träd) men ingen Lisa. Hon är inte så högljudd av sig, trots det norska påbrået, så att hröa henne om hon satt fast nånstans var nog inte att räkna med!

Jag tittade i jordkällaren....näe, ingen katt!

Tittade in i det skräpiga och stängda garaget....då sticker det upp två luddiga öron och två trötta ögon blinkar och hade hon kunnat prata hade hon säkert sagt nåt dräpande på norska!!! Där låg hon och ligger fortfarande i skrivande stund och sover så gott på några gamla husvagnsdynor!!!


Kommentarer
Postat av: Em

"Er du helt teit eller? Skjönner du ikke at jeg ligger her? " :D



Är hon renrasig norsk skogkatt? Jag hade en hankatt som var det, han lever fortfarande, men han bestämde sig för att bo kvar i området (som vi flyttade ifrån) och övertalade därför ett äldre par att adoptera han.

Postat av: Nattis 2.0

TYpiskt katter! Så tittar pde på en som om man för en massa oljud och stör de när de sover!

2010-07-30 @ 08:05:18
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter
Postat av: Nattis 2.0

Haha katter är väldigt noga med att visa att de blir sura och de är himla "bra" på att hämnas! :)



Ja, alltså jag tror det är mest män på flashback men det skvallras mer där än på alla "symöten" sammantaget! Visst är det smutsigt och man känner sig smutsig. Jag är inne emellanåt för till exempel såna här saker som läraren som smugglade kokain. Lärare, känd företagsledare står det i tidningen, då blir jag nyfiken. :)

2010-07-30 @ 09:22:36
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter
Postat av: Ama de casa

Dom kan konsten att försvinna dom där små rackarna... Sen tittar dom bara lite högfärdigt på en när man hittar dom.

:-)

2010-07-30 @ 23:57:06
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback