Julimåndag!

Idag kan man andas igen, temperaturen har sjunkit till en mer normal svensk temperatur!

Jo, festen i lördags var en trevlig tillställning med massor av god mat och massor av trevligt folk...både nya bekantskaper och gamla vänner!

Ungsonen agerade transport och det tackar vi för förstås!

Här borde jag fortsätta att skriva nåt positivt men just nu fungerar det inte...jag har helt enkelt ramlat ner igen...trots det vackra vädret och allt kul som händer runt omkring mig.

I våras gick jag och tänkte vad det ska bli skönt med sommarlov, att göra som man vill hela dagarna...nu är sommaren här och lovet likaså och det är inte alls så härligt som jag trodde!

Jag är en kreativ och arbetsvillig människa...och här sitter jag outnyttjad..det är inte kul....Mr. Ångest har helt enkelt börjat komma på regelbundna besök.

AF´s inställning och också lite anmärkningsvärd....Vill Du jobba??????...Ovissheten är det värsta som finns...och här slutar jag för idag med det negativa.

För att känna att jag gör nåt bra och för att jag ska veta vad jag ska göra denna vecka så har jag bestämt att jag ska städa torpet (får ju besök i helgen) och sen ska jag ta en läsvecka. Om jag inte bestämmer vad jag ska göra kommer jag bara att gå runt och göra ingenting...absolut ingenting för att stressen gör mig rastlös!!

Kommentarer
Postat av: Gun

Vad tråkigt att du känner dig nere. Min semester börjar ju idag, men jag är ensam om att vara ledig i fem veckor så jag har gjort som du, bestämt lite vad jag ska göra, så inte dagarna bara försvinner.

Fast jag tänker mest göra nytta för mig själv, genom att träna. Det känns bra för både kropp och själ.

Kram

Postat av: Karin

Hoppas du snart flyter upp igen !

Du ska se att det löser sig med jobb både för dig och för mig, innan vi går på knäna ekonomiskt.

Vi är ju så trevliga och duktiga att alla arbetsgivare kommer att vilja ha oss, bara de får reda på att vi finns ! ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, för som sagt... Temperaturen är mer normalsvensk, och det har ju varit lite mulet på eftermiddagen, så det är riktigt behagligt i sovrummet, och jag är trött. :)

Sov gott du med !

Hoppas du vaknar med ett ljusare sinne i morgon !

2010-07-05 @ 21:49:56
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Ingrid

Här har varit ganska äcklig värme idag, fuktigt och dant. Jag har faktiska hållit mig inne och inte riktigt orkat med solen.



Du är duktig som försöker styra upp tillvaron trots att ångesten ligger på lur. Visst kommer det att ordna sig med jobb när semesterperioden är över och hjulen börjar rulla igen. Tills dess - passa på att njuta av ledigheten.



Kram Ingrid

2010-07-05 @ 22:17:13
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: TT

Jag minns när jag gick på KomVux och skulle stämpla på sommarlovet, kom till AF och dom undrade om jag ville jobba som lärare på dåvarande Datorteket... hmmm... eh... nej, svarade jag och det tyckte dom var OK. Koppla och och njut av sommaren efter det hårda pluggandet sa dom då... och KomVux var ju som en sommarbris arbetsmässigt sett tyckte jag.

Men två gånger har jag avbrutit förtidspension för jag vill göra något så jag förstår dej!!

2010-07-05 @ 23:44:05
URL: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback