Nu är jag på G!

Idag har jag lyckats få iväg redovisningen av en uppgift...känns jättebra!

Jag har också påbörjat den största av de två kvarvarande uppgifterna, Icke-verbala signaler! Den som känner mig på riktigt vet att jag inte riktigt är de få ordens kvinna och framförallt inte om ämnet intresserar mig...och det gör det här!!!

Har Ni någon gång tänkt på vad folk säger...med kroppen? Inte sällan säger kroppen ett och munnen ett...sånt är spännande och har fascinerat mig ända från den dagen någon sa till mig att jag såg otillgänglig ut när jag stod med armarna i kors....fast jag egentligen bara hade det bekvämt!!

Det finns många såna signaler...som dessutom betyder olika saker i olika länder och kulturer. Jag har nu suttit i tre timmar och skrivit och fått ihop en rejäl lunta när jag faktiskt inser att det kanske inte var riktigt så mycket läraren hade tänkt sig!! Så nu är det dags att redigera och det är svårt för man skriver ju bara sånt som anm själv vill skriva och tycker är viktigt...kanske borde skaffa mig en sekreterare som kunde läsa och tycka och framförallt radera svammel!!!

Svammel ja, det börjar det nästan bli i det här inlägget också!!

Idag har det varit betydligt varmare ute, runt 7-8 minusgrader så dimman har legat tät efter de senaste veckornas hårda kyla! Men...har Ni märkt att ljuset håller på att återvända? Halv fyra här i Västra Aros var det fortfarande dagsljus ute....måste kanske börja titta på blomfröna ändå?!

Kommentarer
Postat av: Pia

Eftersom jag är tolk för döva och hörselskadade så vet jag verkligen hur viktigt kroppsspråket är och hur mycket vi säger med det!! Det är ett väldigt intressant ämne..

Jag förstår att det blir många ord om detta! ;o)

Kram på dig!

Postat av: Micke

Här har vi haft takdropp i dagarna 2..

Du är som vanligt då.. ja, detta du skriver. duckar

2010-01-12 @ 22:43:13
URL: http://kludd.se
Postat av: Ia

Ja...Micke nu är det bäst att Du duckar ;) Även om jag pratar mycket så brukar jag lyssna också...så det så :P om jag får en syl i vädret när Du är i närheten förstås!!!

2010-01-12 @ 22:48:36
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Micke

Haha, ja.. jag kan visst hålla låda jag med ;)

Fast nu ska jag sova och vara tyst!

Gonatt!

2010-01-12 @ 22:54:54
URL: http://kludd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback