Snö i mängder!

Idag ska Ni slippa mina "tyckligheter" och få bara en helt vanlig rapport och väder och vind och annat smått och gott!!!

Det snöar...idag också!!! Det verkar som om det finns obegränsade mängder med snö som ska ner, just nu känns det nästan som att vi kommer att fira en vit midsommar! Jag menar alltså snöig....inte vit i andra aspekter men vem vet det kan ju bli så också!

Vet inte för vilken gång i ordningen jag hör portis köra runt med sin maskin och ploga snö....femte på ett dygn kanske!

Men idag ligger det runt nollan här så jag hoppas att alla barn är ute och passar på att göra snögubbar för det är nog första dagen sen jul det varit sån snö!



Själv sitter jag vid datorn och pluggar excel hela dagarna och börjar snart bli redo för att lösa deckargåtan vi fått i uppgift att lösa med hjälp av Excel...är det nåt som är sugen på att själv prova sina kunskaper i excel så får Ni mejla så skickar jag förutsättningarna för att lösa gåtan!!!!

Om jag nu ska gnälla lite så tar det på kroppen att sitta vid datorn hela dagarna så om jag bara kan lösa gåtan idag så ska jag ta ledigt från alltihopa i morgon och göra nåt kul....åka och handla mat kanske!!!!! Eller kanske städa?!



Eller varför inte drömma om våren???

Kommentarer
Postat av: Afrodite

Drömma om våren låter bra, men handla och städa...kul?! ;)

Var och en till sitt...jag skulle inte vilja plugga excel, kan jag säga...=)

Jepp, vi ses under flitens lampa! =)

Postat av: ingmarie

Hej! Ja vad annat kan man blogga om i dagens väder,,snö o åter snö...jag bloggade om två böcker idag som jag tyckte var bra.

Excel har jag aldrig testat faktiskt

Ha en bra dag framför datan.

2010-02-04 @ 10:38:27
URL: http://mimmiros.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Drömmer om våren gör jag minsann. Häromdagen kom det en tidning från Granngården med information om nya fröer och om när hur och varför man ska förgro dem. Gissa om jag läste noga! Lycka till med din uppgift.



Kram Ingrid

2010-02-04 @ 12:42:11
URL: http://blog.stenstugu.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback