Karriärbyte!!!

I två dagar har jag försökt ladda ner ett tillägg till Officepaketet för att klara denna periods uppgift. Vi ska lära oss Access eller rättare sagt vi ska få en inblick i databasens värld. Jag var fullt övertygad om att jag hade det i min dator men hakan blev lång när jag letade...det fanns inte! Nå, inga problem för vi har en konto på ett ställe där vi får ladda hem såna gratis...och lagligt.

Sagt och gjort, jag laddade hem det och skulle sedan bränna det på skiva för att öppna...men tji fick jag. Det gick bara inte! Detta är definitivt inte min starka sida för just den biten har inte roat mig men jag klarade ju av det i höstas när jag skulle hämta hem Expression web så jag trodde det skulle bli en enkel match...jo, tjena! Jag slet mitt hår men inte hjälpte det. Till sist fick jag ta kontakt med min privata datarådgivare och erbjuda en middag!

Datarådgivaren kom hit igår och även han hade problem, vi höll på i flera timmar. Vilket i och för sig var en tröst för mig för då var det ju inte bara jag som var dum! Men som den kunnige datarådgivare han är så kom han på att den kanske låg dold i Office-paketet....och titta, där låg den och sa absolut ingenting. Jag hade alltså ingen aning om att det kunde ligga där och bara vänta på att jag skulle konfigurera! Just då kändes det som att det var dags att byta karriär...mot....



Inget ont i att städa för alla som utövar det i sin profession har all min respekt! Nå nu när jag sovit på saken så ska IT på en ny chans...man kan ju inte veta allt!!!

Idag bär det av ut mot Sveriges näst vackraste ö...Engsö. Jag ska träffa min "uppdragsgivare"...vill jag göra mig lite märkvärdig skulle jag kunna kalla det för en kundträff men med tanke på gårdagens erfarenheter så avstår jag!!!!!

Kommentarer
Postat av: Nancy66

Haha, du har för härliga bloggar,;)



Ja, ibland kan det verkligen stå still, men efter en kaffe, rök (för mig):P, lossnar det lite oftast.



Ha det kanon med "kundbesöket" på Engsö,



Kramen

Postat av: Ingrid ♥

Hoppas att det går bra med ditt kundbesök på Engsö

Kram Ingrid

2010-02-24 @ 21:03:18
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Gun

Det där med datorer kan verkligen ställa till problem ibland. Skönt att du fick hjälp i alla fall.

Hoppas det gick bra med kundbesöket.

2010-02-25 @ 00:41:40
URL: http://horni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback