Guld...och vårkänslor av annorlunda slag!

Det var en härlig morgon att vakna till idag, på radion upplyste de genast oss som nyss vaknat att curlingtjejerna tagit guld medan vi sovit på våra små rosenöron!!! Härligt!!!

Medan Blivande Maken snarkade vidare så klev jag upp och gick ut och satte på kaffet och skulle sedan hämta tidningen...men, där det borde ligga två tidningar låg det ingenting mer än några små dammtussar!!! Ringde genast numret för utebliven tidning men fick då bara i örat att de hade inte tid att prata med mig!!! Jag fällde upp persiennerna och kunde konstatera att vädret var inte nån ursäkt för utebliven tidning!

Vid det här laget är Kajsalisa riktigt irriterad...tidningen är lika självklar som elen, vattnet i kranen eller kaffe på sängen på födelsedagen! Jag fick slå på datorn men tog sen kaffekoppen och ställde mig vid rumsfönstret och tyckte synd om mig själv...då fick jag syn på honom...tidningsbudet!!!! Helt klart en ovan sådan för vid varje ytterdörr läste han sin lista noggrant för att sedan i sakta mak plocka upp de tidningar som skulle delas ut i trappuppgången...då upptäcker han tydligen att han inte har några nycklar så tidningarna får fästas på respektive dörrhandtag!

Det här tidningsbudet har verkligen förstått detta med att fånga dagen och ta det riktigt lugnt i livet och njuta av varje ögonblick för det tog honom en halvtimme att fästa tidningarna på 13 portdörrar....jag är glad att han inte hade några nycklar för då fick jag åtminstone mina tidningar till påtåren!!

Vårkänslor fick jag dessutom när jag fick sätta på mig morgonrocken och kila de tre trapporna ner för att hämta mina tidningar...ungeför som att hämta tidningen på morgonen i torpet även om risken är bra mycket större att skrämma livet ur någon med den blå slitna fleecemorgonrocken och de oranga ENJO-fibertofflorna här i stan än ute i torpet!! De vilda djuren är inte riktigt lika känsliga!!!!

Apropå vårkänslor...nu sitter jag vid datorn med balkongdörren öppen och ute sjunger fåglarna! Det är fortfarande massor av snö men det droppar ivrigt från taket så visst är det vår i luften!!!!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Du fick din tidning till slut i alla fall! Här kommer den normalt vid 3-tiden på morgnarna, men idag uteblev den.



Det låter som om ni har riktig vår på gång. Här regnar det just nu.



Kram Ingrid

Postat av: Gun

Jag delade ut tidningar när jag var ung, och det var så himla jobbigt, så jag känner lite med det nya tidningsbudet. Skönt att du fick din tidning till slut. Vi har slutat med papperstidning för längesedan och läser dem på nätet istället.



Sv: Hahaha, ja avfallsbloggar blir det ganska ofta.:D

2010-02-27 @ 11:32:24
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: TT

Här på Jakobsgatan har vi fortfarande inte fått någon tidning, eller kanske ska jag göra som dej, skrämma slag på folk i min lila morgonrock och gå ner till postfacken och kolla om den stackarens som kör ut missade tidningar lagt den där.

Dom som kör ut till folk som inte fått sin tidning är oftast inte tidningsbud till vardags utan extrajobbare som får ta oförtjänt mycket skit.

Trevlig lördag!

2010-02-27 @ 11:55:32
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: margit

Man får väl säga: "Bättre sent än aldrig"!!!

Va bra att tidningen kom i alla fall, även om du fick gå ner "halvklädd" och hämta den där på dörren.

Men visst är man så...att man blir arg om inte tidningen kommit...då den brukar!!!

Hoppas du får en GOD NATT och en fin söndag också!!

Kramiz!!!!

2010-02-27 @ 23:17:14
URL: http://margitholm.blogg.se/
Postat av: M I N N A

Du borde skaffa dig en lite roligare bloggdesign hörru :D

2010-02-28 @ 11:26:13
URL: http://minnasvardag.blogg.se/
Postat av: Ia

Alltid lika kul med rara kommentarer ;)

2010-02-28 @ 17:40:51
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Micke

Jag kan nästan hålla med Minna här ;)

För sidan är bara vit, vit.. tills jag kikade på den i IE och då fick man ju se dig som en färgklick överst.



Din headerbild syns alltså inte i Firefox.



Jag har inga vårvibbar efter 2 dagars snöande.. och skottande :)

2010-02-28 @ 18:53:39
URL: http://kludd.se
Postat av: Ia

Mycket märkligt...IE och chrome har inga problem......får försöka byta headern och se omde t blir nån skillnad...men å andra sidan så har jag för avsikt att göra nåt helt annat med den här bloggen så vi får väl se vad jag har lust till :P

2010-02-28 @ 19:02:29
URL: http://kajsalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback