Stiltje i skallen!

Idag är det verkligen tomt i mitt huvud...tänkte försöka komma med några klokord men det får nog bero för det är tomt på den hyllan. Men, jag ser att det är nåt på ingång till i morgon och det handlar om vänskap!

Vad är vänskap för Dig?

(Jo, jag vet att jag skrivit om vänskap tidigare men det är nog ett ämne som går att avhandla fler gånger ur olika perspektiv)

Kan man vara vän med nån av det andra könet? Är man vänner om man inte hörs på tio år? Måste man göra en ny "vänskapsprövning" i såna fall?

(Ja, nu vet jag att nån av mina läsare vet vart jag är på väg i mina funderingar ;) )

För övrigt har jag idag upptäckt att Ungsonen nog tycker att jag är det tråkigaste som finns....han somnar nämligen varje gång han är här....nu ligger han och snarkar hej vilt på soffan...min soffa!!!!!


Kommentarer
Postat av: Ingmarie

Vänskap för mig är att man litar helt och fast på sin vän och att den vännen inte för vidare vad jag säger. jag har två sådana vänner, som tyvärr inte bor på ön. Men det finns telefon och mejl så det funkar bra



Visst kan man vara vän med det motsatta könet.

Efter tio år så tror jag nog att man fortfarande är vänner, om man nu har haft kontakt på annat vis än att träffats i verkligheten.



Det var lite från mig

Postat av: Ama de casa

Här är det också hopplöst tomt i skallen idag. Men det är ju bara precis som vanligt det :-)



sv: Posten! Så självklart... Du ser - tomt i skallen var det ju :-)

2010-08-31 @ 16:17:20
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Camillha Fahlberg

Vänskap och trygghet går hand i hand!

2010-08-31 @ 17:06:02
URL: http://himlenrunt.blogspot.com
Postat av: Gun

Ja, man kan vara vänner efter tio år, men det är ju bättre om man hörs oftare. Vi har vänner som vi träffar vartannat år ungefär. Varje gång är som att bara fortsätta som senast. Och ingen blir sur för att vi inte hör av oss. Det är jätteskönt med såna vänner.

2010-08-31 @ 20:03:09
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Heidi

Visst kan man vara vänner trots att det går lång tid emellan man ses..o sen har jag mer manliga vänner än kvinnliga faktiskt o det är inga problem det heller :)

2010-08-31 @ 22:37:32
URL: http://webmum.blogg.se/
Postat av: Ellis

Vänskap är viktigt.

Vänskap är trevligt och underbart. Man skall både ge och ta, finnas, lyssna, kunan prata ut. EN vän är den person som alltid finns där oavsett väder. Den som torkar ens tårar och får en att skratta.



Jag finner vänskap riktigt viktigt.



sv: Haha skrattade så de hette duga. skall nog skicka bågen haha.

2010-09-01 @ 01:28:05
URL: http://ellisu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback