Köttfärssås och spagetti!

Jag fick en kommentar från underbara Malin i förra inlägget om min pappa som satte igång tankar hos mig och jag känner att så fort jag tänker på det så ler hela jag, hela min kropp blir alldeles lycklig...och det måste jag dela med mig av!!

Ingen, ingen i hela världen kunde göra så god köttfärssås som min pappa och alla som ätit den minns den och vill ha den igen! Jag visste inte att Malin ätit den men hon påminde mig om den och då slog det mig...om han frågade vad man ville ha för mat så sa man...köttfärssås!!

Gammelsonen ligger ju ute på vägarna hela veckorna med sin lastbil och ibland har det hänt att han varit i närheten av Alvesta och då har han ringt morfar...kan jag få mat....alltså köttfärssås???



Varje gång vi varit till Alvesta har "ungarna" och jag beställt köttfärssås! Jag vet precis hur han gjorde...men det smakar inte likadant när jag gör det!

Minns nu när jag skriver detta att när mamma låg på sitt sista vilket ju hon fick göra hemma i sin egen säng så frågade pappa...vad ska vi ha för mat? Alla sa...köttfärssås och spagetti!!!!! Runt just denna gång så finns det en rolig anekdot men den behåller jag för mig själv för den var nog mest rolig för oss som var med....men om nu nån läser detta som var med så kan jag berätta att notan ligger fortfarande kvar i min plånbok!!!!!

Idag blev det en tur till torpet med Ungsonen för att hämta hans bil där dock hade han glömt startkablar (och jag har inga i vår bil) så vi blev lite ställda....tills Ungsonen kom på....Min "gamla" Styvmamma kanske är hemma, han ringde och det var hon...hennes man också så vi åkte dit och lånade och fick oss en kopp kaffe!!! Alltid lika trevligt att ses, jag blir så glad och varm i kroppen av just dom människorna!!

Nu ska jag ställa mig vid spisen....det blir jag också varm av!!!

Kommentarer
Postat av: Afrodite

Låt mig gissa...det blev köttfärssås va'...?! =)

Även jag blev varm av din lilla mysiga familjehistoria...=)

Kram på dig!

Postat av: Ama de casa

Vilka fina minnen! Visst är det konstigt med vissa saker. Man vet precis hur det ska göras men det blir inte alls lika bra. Jag fick aldrig mina kläder att bli lika platta när jag strök dom som när min mamma gjorde det med samma strykjärn och bräda...



sv: Det blir skåpförvisning av böckerna för bokhyllan är full... Snart ska jag ta mig i kragen och rensa gamla böcker som går till "återvinning" bland vänner :-)

2010-08-26 @ 18:42:33
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ingrid

Blev det köttfärssås och spaghetti?

2010-08-26 @ 19:03:29
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: Heidi

Hans gamla styvmamma? Hhmm, ditt ex, hans pappa, hans pappas ex..eller?? Jag gissar oxå på att det blev köttfärssås. Kram kram

2010-08-26 @ 23:13:40
URL: http://webmum.blogg.se/
Postat av: malin öhman

<3 Härliga minnen <3 här blev det oxå köttfärssås!

2010-08-27 @ 11:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback