Beslutshjälp

För en tid sen skrev jag ju ett inlägg om alla beslut vi människor måste ta nuförtiden och i takt med dessa så kommer det naturligtvis hjälpmedel och det är i alla fall jag tacksam för!

Det finns en sida på nätet som heter Offerta.se som jag vet att många anlitat med skilda resultat. De gjorde också reklam för sig på teve för några månader sen vill jag minnas.

För mig som privatperson är det gratis att använda medan företagen som ansluter sig till Offerta betalar en mindre summa. Jag kan få hjälp med det mesta där...alltså att få en offert på det jag behöver ha utfört!

En bekant till mig skulle flytta och gick in och gjorde en förfrågan om flyttstädning och ganska omgående fick hon kontakt med ett flyttstädföretag...bekvämt! Nu är det ju inte aktuellt för mig att flytta eftersom Fru Fortuna vägrar att titta åt mitt håll men jag har tänkt för mig själv att hur ska man hitta rätt i djungeln av alla olika företag som annonserar i tidningen...detta är ju bekvämt!

För vår del handlar det nu om att få hjälp att göra i ordning badrummet. I tisdags gick jag in på deras hemsida och gjorde en förfrågan om kostnadsförslag och väntar nu på att telefonen ska ringa eller att mejllådan ska bli överöst av svar!
 
Det viktigaste med denna typ av "hjälpmedel" är väl, kan jag tycka, att alla seriösa företag anmäler sig till detta så vi inte blir överösta av mindre seriösa företag men trots allt måste Du som företagare uppfylla dessa krav;

  • Företaget ska ha F-skattsedel
  • Företaget ska vara momsregistrerat
  • Företaget ska vara registrerat för arbetsgivaravgift
  • Företagets ska vara skuldfritt hos kronofogden

Detta borde göra att fulingar silas bort.....så nu väntar jag ivrigt på att få svar!!!


Trackback