Mod!

Snart är första koppen kaffe urdrucken och jag sitter och lyssnar på radion. En av mina favoritprogramledare håller mig sällskap...Peje Johansson i Växjö. Just nu gör dom en resa som går från Helsingborg till Sollefteå.

Det hela går ut på att resan ska gå till en speciellt utvald ort i Sverige och då ringer någon in från en annan bestämd ort sen ska de förste ge ett telefonnummer till någon som bor närmare slutdestinationen och så tar man sig vidare på det sättet. Det är en och annan som blivit väckt kan jag säga. I fredags åkte man nånstans väldigt långt norrut till Sävsjö. Spännande att höra hur vi människor reagerar olika på såna här saker.....och jag vill då rakt inte veta hur jag skulle reagera om jag blev väckt av telefonen och fick veta att jag var med i direktsänd radio. Nu kan jag känna mig trygg för de har passerat Västmanland och landade nyss i Östersund!! (det blev lite rörigt det där va....kan man skylla på den tidiga timmen?)

Medan jag sitter här ensam och tittar ut på fåglarna, snön som sakta töar och samtidigt hör hur Blivande ligger inne i sovrummet och snusar så reser jag runt på olika internetsidor och hamnade som vanligt på helagotland.se

Har Ni funderat på vad MOD är???? Det
HÄR tycker jag är mod!!!!! Fryser när jag ser det!!!



Det här tycker jag låter bra!!!

Kommentarer
Postat av: Ulrika Fabulousforty

Huuuga! Ibland är gränsen mellan mod och dumhet tunn som is...;D

Postat av: Majsan

Haha!! Mod eller dumhet? Gränsen är hårfin ;) Fast jag överväger nog åt MOD-håller och fryser!

kram

2010-04-05 @ 13:43:56
URL: http://www.chattens.se
Postat av: Pia

Puckat enligt min mening!!! ;o) Samtidigt kan jag ju inte låta bli att imponeras ändå!! Hahahaha...

Härliga pippibilder du tagit!!

2010-04-05 @ 19:23:36
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback