I de lugnaste vatten



av Viveca Sten.

Den här boken fick jag ju med mig från Bror i  Alvesta förra veckan och han och svägerskan hade förvarnat mig om att jag skulle bli både arg och irriterad. P i Malmö berättade att hon listat ut mycket tidigt vem mördaren var....

Jag blev inte arg och irriterad...jag listade inte ut tidigt vem mördaren var. Blev mest förvånad när jag insåg vem mördaren var, vilket jag iofs förstod när det skulle ut och letas mobiltelefon!

Ja, jag ska inte gå in i detaljer och förstöra för eventuella framtida läsare av denna riktigt bra deckare.

Det tog bara ett par sidor innan jag var fast i den och var tvungen att mer eller mindre streckläsa den. Jag gillar när man bygger upp stämningen genom landskapsskildringar och miljö. Personerna i storyn beskrivs också på ett sätt som gör att man tycker att man känner dom så nu ser jag verkligen fram emot att få läsa kommande böcker i den här serien!!

Tack för introduktionen av den här författaren!!

Nu har jag tagit tag i en klassiker som jag så länge tänkt att jag måste läsa....alla har ju läst den...Brott och straff av Dostojevski.

Kommentarer
Postat av: Gun

Vad roligt med en bok man fastnar i direkt. Det är så trögt med böcker som man måste läsa hela för att avgöra om den var bra eller inte.

Postat av: Pia

Tack för boktipset!!! Den ska jag jaga rätt på!

Ha en skön fredagskväll!! Kram!

2010-04-16 @ 20:32:58
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Mamma berättade att hon precis har läst "I grunden utan skuld" som är bok nr 3 av Viveca Sten och tycker att de blivit bättre och bättre...så det är bara att hugga in i nr 2 som heter "I den innersta kretsen"!

2010-04-18 @ 14:55:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback