Det finns dagar...

...och så finns det dagar!!

Igår var en sån där fantastisk dag där allt bara flöt på...inga problem med nåt!!!

Idag...har det varit precis motsatta förhållanden! Allting har på ren svenska (varför säger man så...jag kommer straxt att svära?) jävlats med mig!!!

Allt jag hade tänkt gjort idag får jag göra i morgon...eller nån annan dag!

Ikväll är det näst sista kursträffen och jag ska straxt fixa lite grejer som vi kommer att behöva...vi ska jobba lite med bildhantering i Picasa. Har Ni testat det programmet? Enkelt om man inte har så stora krav!

Idag slapp jag i alla fall duscha i snöfall...även om nu vattnet inte var så mycket varmare! Just nu sprakar spisen på för fullt för jag tänkte att jag skulle ha lite värme när jag kommer tillbaka. Tänker också belöna mig med ett glas Selvarossa när jag kommer hem...det är ju lilllördag!

Nu vet jag att jag frestar på Ert tålamod...men det här är sista...jag lovar!!!! Ni var otroligt duktiga på att svara på min enkät och vill nån svara som inte gjort det går det bra (Titta i tidigare inlägg!)men, jag fick faktiskt ihop ett bra underlag under gårdagen.

Nu är det min kamrat (den kamrat som gjorde den fantastiska sidan med målningarna) som skulle behöva hjälp! Hon ska skriva en uppsats om att tala inför grupp - blir Du nervös och varför? Spännande ämne tycker jag. Själv är jag kanske kaxig men jag har inga större problem med det, men om jag gör det bra...ja, det är en helt annan sak!!!

Om Ni klickar
HÄR så kommer Ni direkt till hennes enkät!

Så...nu lovar jag att det kommer inga böner om hjälp på mycket länge...nu kommer det bara att komma käcka inlägg om livet från Kajsalisa!!!!!

Free Orkut and MySpace Thank You Graphics Glitters

Ska ikväll passa på att pussa lite extra på en av deltagarna....varför?? Det berättar jag i morgon (fungerar det här som en bra cliffhanger?)

Kommentarer
Postat av: Karin

Picasa är smidigt att göra enklare justeringar med !

Det finns ett mer avancerat gratisprogram, som heter Paint.NET, som jag använder om man ska göra stora ändringar.

Ja, visst är det olika på dagar ?

Ibland är det ju alldeles som förgjort...

Då brukar jag försöka göra så lite som möjligt, för man blir ju i alla fall bara arg när det går fel.

Själv har jag haft en bra dag idag också, och det känns toppen !

Nu är jag nyduschad jag med, men jag slapp då frysa i duschen jag.

Ska försöka hinna med kompisens enkät sen också, men först ska jag göra min dagliga runda, och skriva ett inlägg till.

Kom förresten på att jag borde skrivit i din enkät under övrigt eller vad det var, att jag från den här årstiden och några månader framåt spenderar mycket mindre tid vid datorn än höst och vintertid.

Idag har jag bara kollat mailen ett par snabba vändor, och svarat på ett par kommentarer. - Det är allt, och jag har mer hemsysslor som väntar. :D

Postat av: TT

Håller med Karin, under sommarmånaderna blir det mycket mindre nätande, då måste man ju njuta av ljus och värme! Har haft som princip att inte ta med dator till stugan eller i husbilen.



Angående ex... livet är för kort för att man ska vara bitter på det som inte fungerade!

2010-04-29 @ 11:55:50
URL: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback