Betongsugga!

Free Orkut and MySpace goodmorning Graphics Glitters

En ny härlig dag att vakna till. Lisa har skruttat omkring i natt också men inte riktigt lika mycket som igår så det har blivit några fler timmars sömn denna natt. Kajsa har legat som en klubbad säl mellan mina fötter vilket inte är helt bekvämt men å andra sidan går det inte att rubba henne så det är bara att gilla läget. Inom familjen kallas hon faktiskt för betongsuggan!!!!

När jag vaknade i det mörklagda sovrummet så fick jag syn på ett löv liggande på golvet och kunde inte riktigt förstå var det kom ifrån, visserligen bar vi ut en massa icke överlevande pelargoner i helgen men jag kunde inte minnas att jag såg det igår men med två katter i huset så kan ju löv förflyttas!
När jag gick upp så undvek jag undermedvetet att trampa på lövet, gick och drog upp rullgardinen och fick då se att lövet var lite lurvigt och hade fyra tassar...nån av mina kära små fyrfotingar hade fångat en näbbmus och lagt på mattan! Kanske tycker de att jag slarvar med maten när jag är ensam härute och det är möjligt men därifrån till att äta det de erbjuder..näe, det steget är långt!!!!

Vad som dock förvånar mig är att det var en
näbbmus inne....jag trodde inte att de sökte sig inomhus??? Nån som kan eller vet nåt om detta??? (jag googlade och fick veta lite mera)

Ja, ja...den lilla döda sötnosen förpassades ut!

Igår gjorde jag faktiskt som jag sa, påbörjade hemsidan och den är på god väg att bli klar...oj, nu överdrev jag väl men jag är betydligt närmare målet nu än på riktigt länge. Jag återgick helt enkelt till det gamla vanliga sättet och helt plötsligt infann sig arbetsglädjen igen!!!

Idag ska jag bara ta ett par timmar sen ska jag faktiskt sätta mig uteoch njuta av det fantastiska aprilvädret vi har och mot kvällningen är det dags att dra sig mot skolan för att hålla första kursträffen med nya gruppen. Denna kurs är jag inte ensam att leda utan vi är två att dela på aspiranterna och det ska bli riktigt skoj. Måste också se till att komma ur torpuniformen och försöka se lite presentabel ut!

Snurrade runt lite som vanligt på olika bloggar och hamnade som vanligt hos Ingrid på Gotland och kan inte låta bli att "sno" en länk hon fått....hjälp med smutsig bildskärm!!! TRYCK HÄR!!!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Visst skulle man vilja ha en sån där liten fönsterputsare?

Postat av: Gun

Näe men snuttis vad söt!! Jag vill gärna ha en sån liten goding.:)

Vilken snäll katt du har som bär in mat åt dig.:)

2010-04-14 @ 13:10:23
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Karin

Söt mus med tandborsten !

Tror du inte katten har fångat näbbmusen ute då ?

Den kan ju ha legat inne sedan igår, fast på ett annat ställe. :D

2010-04-14 @ 20:03:06
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback