Kan någon stanna klockan...

...eller åtminstone få den att gå lite långsammare?

Helgen i skolan gick snabbt som rackarn och nu är förra passet avslutat och nu går vi vidare med nya uppgifter. Jag törs väl knappast säga det men det känns som att den här perioden kan bli något behagligare. Vi ska nu hålla på med bildhantering och hemsidor vilket är områden där jag känner mig något bekvämare men å andra sidan så trodde jag ju att jag kunde en del om Word också!!!!

Idag har jag dock inte gjort någon form av skolarbete, tänker försöka hålla helgerna fria från sånt och faktiskt vara ledig! Men den här perioden ska jag försöka lägga ett bättre tidsschema med deadline för uppgifterna, tror jag behöver lite mera press på mig...även om det har gått över förväntan första perioden. Men...har man höga krav på prestation på sig själv så har man.

Idag har vi varit ute i skogen och hittat massor av rödgul trumpetsvamp som nu ligger på tork på hela köksbordet samt en del som ska syltas men det får bli i morgon för nu är jag riktigt trött. Blivande Maken har åkt till staden för att tvätta och ta hand om dotra men anländer hit igen efter arbetet i morgon. Eftersom det fungerar bra med studierna härute så fortsätter vi så länge vi kan att bo här! Ska försöka ta en paus i morgon och gå ut och plocka lingon...det finns så underbara lingon i skogen...stora mörkröda lingon!!!!

Ikväll blir det Morden i Midsommer för min del eftersom jag hade lite svårt för den dubbade versionen av Jungsteds böcker. De gick att se men...nja, jag blev nog lite för irriterad!! Dessutom så slutar Midsommer ltie tidigare så jag kommer i säng i tid!!

Nu ska jag dock rensa hjärnan med några spel på Facebook...har ett svårslaget rekord av Yeahdelila att slå ;)

Kommentarer
Postat av: ingmarie

Mord i midsommer är ju repris så det har man sett alla...får se vad annat tv bjuder på....ha det bra

Postat av: Cattis

ja o vad förvånad jag blev...satt o glodde på tv o bara klickade samtidgt typ...knaske så man ska göra..

GUd så härligt att kunna vara i torpet så länge när vädret visar sig från bästa sidan..kram..

2009-09-20 @ 20:22:41
URL: http://yeahdelila.blogg.se/
Postat av: TT

Skönt att det går bra med pluggandet!

Jag gick en ettårig påbyggnads utbildning som hette Kommunikation och Media när jag fick sista skadan och missade en hel del, men jag kunde i alla fall göra en hemsida förr... det saknar jag nu!

2009-09-20 @ 20:52:33
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Malin

Kika in min blogg och skriv en kommentar.

Ha en fortsatt bra dag.

2009-09-21 @ 20:29:08
URL: http://ljungbybonde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback