Betongsuggor, gårdvar och rönnbärssaft!

I morse hade jag tänkt ta riktig sovmorgon för det  tyckte jag att jag gjort mig förtjänt av efter att ha suttit och jobbat hela dagen igår! Det var dock inte Kajsa överens med mig om...när vår husse och Blivande klivit ur sängen för att åka till sitt arbete i den stora staden klockan halv sex i morse så tänkte jag att nu kan jag bre ut mig i den en och tjugo breda sängen men...det hade Kajsa också tänkt och hon hann före på nåt underligt sätt!

Med hjälp av en inbyggd tumstock mätte hon upp så hon låg precis mitt i sängen och det gjorde att jag egentligen inte hade någonstans att ta vägen. Flytta på katten då tänker Ni....har Ni försökt flytta på en betongsugga någon gång?? Jag har aldrig varit med om en katt som kan göra sig så tung och som inte bryr sig ett skrutt om att man puttar och knuffar på henne. Det är hennes säng och om vi är riktigt snälla kanske vi kan få en liten bit att ligga på!

Dock fick jag lite hämnd på henne under eftermiddagen. En kursare kom förbi och han hade sin hund med sig...föga populärt hos gårdvaren Kajsa! Till sist fick jag stänga in Kajsa och så fick vi sitta utomhus, som tur var så var faktiskt solen framme just då...annars har det varit en del skvättande här idag...dock inget som givit något ordentligt i regnmätaren. Nå, Kajsa satt och spejade hela tiden i köksfönstret och efter att Linus och hans husse åkt så var hon ute och spejade överallt. Även nu fyra timmar senare så springer hon ut och in och varje gång kommer hon in med en svans som lätt konkurrerar ut Lisas!

Nu var det längesen jag hade nån bild på bloggen så jag tänkte dela med mig av ett foto jag tog i söndags morse klockan 6.30. Det var så otroligt vackert så jag var bara tvungen att gå in och hämta kameran istället för att krypa ner under det varma täcket igen!



Vad händer annars här hos torparmor? Tja, i morgon bär det av till staden några timmar för då är det bildterapi igen. Ska passa på att köpa ny mus också....datormus alltså!!!! Ska för övrigt göra ett kortare arbete om pekdon så det passar ju ypperligt!

Idag har jag förresten gjort saft på rönnbär....det rekommenderas verkligen...oj, så gott det var! Men det förutsätter nog att man gillar grapefrukt eller tonic water...så i morgon blir det nog en flaska gin också och en liten god drink på kvällen! I morgon ska vi för övrigt också tillaga några av Tinas Cookalongrätter..laxen från i måndags...och Cordon Bleu...mums!

Men nu blir det bara en lugn kväll framför teven och i sällskap av Älsket!!!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det var en vacker bild du tog så tidigt på morgonen.

Det gjorde du bra.

Rönnbärs saft har jag aldrig provat på och göra.

Skulle kanske göra det.

Kram Ingrid

Postat av: Moa

Känner verkligen igen ditt dilemma med katten... ;)

2009-09-25 @ 16:50:43
URL: http://moalindholm.blogspot.com
Postat av: TT

Rönnbärsvin har jag gjort en gång men aldrig saft.

Funderar som bäst på att göra äppeldricka... vi får se.

2009-09-25 @ 23:25:12
URL: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback