Torsdag

Vilka fantastiska rubriker jag kommer på nuförtiden!

Bloggen kommer verkligen på andra plats numera. Känns som att jag har ingenting att skriva eller berätta om för en vanlig traditionell dagbok vill jag inte använda min blogg till även om det ibland tenderar till att bli en sån.

Sista dagarna har ägnats åt att göra uppgifter för skolarbetet och det är ju också det jag SKA ägna min tid åt. Det är mycket bildbehandling denna gång och det är ju nåt man lätt kan snöa in på. Igår kväll så skulle jag bara titta på vilken bild jag skulle använda till den förstoring vi ska göra. Vi ska alltså göra en bild som ska vara 30x40 cm som sedan ska sättas upp i skolans matsal så övriga elever får se vad vi gör på IT-utbildningen.

Jag valde så småningom en av de bilder jag publicerade här på bloggen den femtonde oktober förra året. Den av dörren som låg precis vid mälarens strand. Den bilden har följt mig genom det senaste året då den på något vis symboliserade en nystart på mitt liv. Nya vägar hade precis öppnats för mig.
Jag gjorde om bilden lite i Ph och gjorde en passepartout och lade till lite text, själv är jag riktigt nöjd sen ska det ju gå igenom lärarens ögon också!

Idag ska jag hjälpa yngste sonen med hans CV och det kan ju bli spännande för jag har aldrig i hela mitt liv skrivit en CV och begreppet CV dök förresten upp första gången i min tillvaro för cirka 10 år sen. Idag pratar alla om CV...ja, ja...det kan nog bli bra!

Han var på rekryteringsmässa igår och där var det ett företag som blivit intresserad av honom och ville att han skulle skicka in sin CV så jag hoppas att det lyckas för honom...det är han värd! Den lilla fyller förresten tjugo om endast ett par veckor...nån som vet var tiden tar vägen?

Vi åker till torpet i eftermiddag men det blir nog sista svängen denna höst, jag känner mig lite stressad över att ha två ställen att tänka på. Men det ska bli riktigt skönt att komma ut och få koppla av ordentligt. Ovan nämnda son och hans flickvän lånar lägenheten under helgen, skönt för dom att få rå sig själva.

Nästa vecka ska jag bland annat formatera om den gamla datorn och om det går bra så ska den nya också få sig en omgång. Windows 7 ska installeras i båda för nu är jag synnerligen trött på Vista.

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack för kramen :)

Nu har jag beställt hem "Hallon och hat" boken!

Ska läsa den fort, sen är det din tur :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback