Mystik

I det här hemmet så är det nåt mystiskt. Jag börjar bli orolig över att jag tydligen inte fått kraften som resten av familjen besitter...har mina föräldrar gjort nåt fel eller kan jag inte utnyttja den rätt?

Disken sköter, oftast, Blivande Maken och det är jag så glad och tacksam över...inga klagomål där!

Men detta med att diskstället ska plockas ur och det ska ställas upp i skåpet eller att besticken ska stoppas ner i lådan verkar hela familjen tro sköter sig självt! I helgen när vi kom hem så stod det bunkar och durkslag på spisen, diskade men inte uppställda i skåpen.

Bestickstället är fullt med bestick och andra redskap och tydligen så tror familjen att det är nåt magiskt som får dessa att hoppa upp i skåp och lådor...för ingen gör det. Ska jag göra dom besvikna och berätta vem som är den magiska kraften....som inte är ett dugg magisk?

Blivande Maken brukar skylla på att han inte vet var sakerna ska vara?! Det känns som en dålig ursäkt käraste Du....sakerna har stått på samma ställa i snart nio år och Du vet precis var dom står när Du behöver dom ;)

Jag är absolut ingen pedant vilket Ni lätt skulle förstå om Ni skulle se hur det ser ut härhemma men i skåpen i köket vill jag att saker och ting ska stå på samma ställe. Vi har ett trångt kök där det mesta bör ha sin plats för att få rum. Funderar på om jag kanske borde ta en tuschpenna och skriva på köksluckorna vad som ska vara bakom respektive dörr...vad tror Ni om det???

Oj, nu blev det nästan en klagoblogg...men det kan man väl få publicera ibland också?

Kommentarer
Postat av: ingmarie

Vi har diskmaskin och det är jätte skönt då är det bara att putta in allt. Varje morgon tar jag ut och lägger in rätt i skåp o lådor. Jag blir vansinnig om jag inte hittar rätt saker på rätt ställe.

Ha en fin kväll

Postat av: Ingrid

När jag jobbade lärde sig maken att plocka in sin disk i diskmaskinen - men där var det stopp. Urplockningen har han aldrig befattat sig med. Nu när jag är hemma på heltid spelar det heller ingen roll vem som gör vad.



Kram Ingrid

2009-10-26 @ 16:45:36
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: Cattis

måste man ha dörrar då?

2009-10-26 @ 19:34:35
URL: http://yeahdelila.blogg.se/
Postat av: Boman

Tänk att vårt kök verkar vara lika magiskt som ert;-)

Saker står på bänkar och bord, i väntan på... det där magiska som plockar undan dem. Nog för att jag kallas för häxa men...

2009-10-26 @ 23:40:19
URL: http://bomanskassar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback