Lyckligare än en Anka!

Måndag kväll och dagen har bara försvunnit ut i intet! Nej, det är´inte helt sant för jag har suttit och tränat på bildhantering i Photoshop. Photoshop har inga begränsningar har jag insett, man kan göra vad som helst i det programmet och fullärd tror jag knappast att man kan bli!

I morgon fortsätter jag med den biten men jag ska också hjälpa Bästa Vännen med att städa ur hennes äldsta dotters lägenhet. Dottern har flyttat till Gävle och läser till inredningsarkitekt...låter som en tuff skola! Det kan vara skönt att vi tanter städar så hon kan koncentrera sig på skolarbetet!

Ikväll har jag konstaterat ett par saker....för det första...jag har inget kontrollbehov!! Åtminstone inte om man jämför med Anna Anka! Tänk att ha ett program i datorn som gör att man kan övervaka sina arbetare trots att man befinner sig på andra sidan ett världshav...det är väl att ha kontrollbehov....plus en massa andra defekter ;)

Jag inser också att jag faktiskt har betydligt färre problem än henne....åtminstone en annan typ av problem. Min tvätt är aldrig struken...men jag har överlevt ändå. Är det nåt jag vill ha struket så får jag göra det själv...vilket jag absolut inte ser som nåt problem!

Jag tycker nog att jag blivit en lyckligare människa sedan jag började titta på det programmet....och dessutom har jag fått konstaterat...pengar gör en inte lyckligare!!!


Kommentarer
Postat av: Majsan

Så snart man gift sig till pengar tror man nog att man kan bete sig hur avskyvärt som helst... antar jag.. För första gången igår såg jag programmet. Oj oj oj.. vilka problem den kvinnan tycks ha.. Jag reagerade också på att hon hade åsikter om hur f.d maken flydde när han inte ville bli filmad av ett TV-team (skulle inte jag heller vilja bli) och hennes kommentarer kring hur pappan skadade flickan... Men att hon själv agerade ganska korkat och sa korkade saker om pappan till flickan.. det såg hon som helt okej..



Stackars lilla Anka.. för på något sätt är det synd om henne...

Postat av: Ingrid

Jag har inte provar Photoshop utan använder PSP och det är helt klart att man aldrig blir fullärd, det finns hur många möjligheter som helst. Det är bara fantasin som sätter gränser.



Det stämmer nog rätt bra, att det inte är pengar som gör en lycklig. Jag tror inte att den där Ankan är speciellt lycklig.



Ha det gott!/Ingrid

2009-10-06 @ 16:42:26
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: Nancy66

Jag bara älskar Photoshop, men som du säger, fullärd blir man nog aldrig. :)



Ha en fin kväll o lycka till,,

2009-10-06 @ 17:58:20
URL: http://nancy66.zoomin.se
Postat av: coolbettan

Tack för dina rara ord, dom värmer någonstans inom mig!

Kram

2009-10-06 @ 18:18:10
URL: http://coolbettan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback