Hipp hipp hurra!

Idag fyller Blivande Maken år men det ska inte firas har han bestämt. Oftast gör jag ju som han säger men lite måste jag trotsa så barnen och Bästa Vännen kommer hit på lite fika ikväll! Hade tänkt göra en smörgåstårta men det får nog lov att bli en köpt sådan för jag har faktiskt inte riktigt tid...dessutom ska jag iväg idag till EPM för att göra denna trycktest som jag berättade om förra veckan. Misstänker att den kommer att kännas en bra stund efteråt!



Den här veckan har jag ju jobbat med Photoshop så här kommer en extra färgglad bild på Blivande!!! Himla roligt program måste jag säga...ja, jag vet nu är jag tjatig men i alla fall! Ska försöka hinna med nån timme idag också...det börjar dra ihop sig till Tärnahelg och då ska ju alla uppgifter vara klara!!! Sju vardagar kvar!

Igår städade jag och Bästa Vännen ur hennes äldsta dotters lägenhet. Det blev en himla bra dag, kul att kunna umgås och ändå göra nåt nyttigt!

Men å andra sidan när vi satt och njöt av varsin plankstek i belöning så insåg vi att vi har inte gjort mycket nöjesliknande saker tillsammans bara hon och jag! Jo, klart vi har umgåtts och haft roligt men vi har aldrig rest bort bara hon och jag...det längsta vi har varit tillsammans utan barn eller annat sällskap är till Köping (ligger knappt fyra mil från Västerås) och Ni kan med säkerhet inte gissa vad vi gjorde där!!!
Vi handlade mat!!! När barnen var små var det ett lördagsnöje för oss när lönen kommit. Bästa Vännen och jag satte oss i bilen och åkte till Köping och SparInn för att storhandla!!
Inte ens Stockholm har fått ett besök av oss båda...det är nog dags att ändra på det...så kanske får vi till en resa nästa höst när vi firar 30 år som vänner!!

Apropå vänner så blev jag glatt överraskad när jag kom hem igår....innanför dörren låg ett brev adresserat till mig...mitt riktiga namn och Kajsalisa...ingen avsändare! Inuti kände jag att det låg nåt riktigt hårt och tungt...vältejpat var det! Jag slet som ett djur för att öppna försändelsen...inuti ligger en jättehäftig liten dörrskylt som det står....Varning för lat katt!!! (foto ska komma)

Jag gick genast ut och satte upp den på dörren! Eftersom jag har en viss känsla för handstilar och som jag uttryckte mig till vederbörande...man känner sina löss på gången så förstod jag på en gång vem det kom ifrån!

Jag är lyckligt lottad som har så himla goa vänner....tack snälla!!!

Kommentarer
Postat av: Cattis

de var så lite så..och det var en bra dag handstilsmässigt....

Postat av: Majsan

Vilken kul skylt! :D Jag har funderat på att ha något liknande på uteplatsgrinden.



Grattis till Blivande Maken!



Kram

2009-10-07 @ 09:30:57
URL: http://www.chattens.se
Postat av: Ingrid

Grattis, grattis till Blivande Maken!!

2009-10-07 @ 14:25:03
URL: http://blog.stenstugu.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback