Rubriklös

Av nån underlig aneledning så är jag inte så inspirerad till att skriva blogg just nu! Kanske är de vårkänslorna som spirar och hämmar skrivandet...eller så är det helt enkelt föratt jag sanar min dator...den riktiga som jag kan skria på som vanligt....den här är urtrist för den tappar ännu flera bokstäver än jag gör i vanliga fall!

För den som inte vet så är det så att som nackskadad, i mitt fall 2 whiplash, så går fingrar och hjärna åt olika håll ganska ofta. För den som pratat med en nackskadad på MSN så är detta mycket tydligt..ju sämre man mår i nacken...desto mera stavfel! Därför är jag så glad för stavningsprogram så jag kan kolla ordentligt när jag skrivit klart...det blir ändå fel ibland! Men detta kan vara mycket besvärandeoch nu med denna dator vars tangenter inte riktigt tar som de borde när jag trycker ner dom så blir det liksom lite trist!

Pratade idag med Försäkringskassan....mitt fall är nu i utredningsläge igenså jag får fortsatt sjukpenning ett tag till i alla fall...man bockar och tackar! På torsdag ska jag på det besök som sen ska resultera i en lite mer öppen blogg från mitt håll. Då ska jag också berätta lite mera om vad som händer på bildterapin!

På onsdag kommer jag nog att vara helt osynlig här...då ska jag för första gången göra nåt riktigt själviskt...jag ska bygga naglar. Mina har fullkomligt rasat nu och jag tycker inte att det är kul att demonstrera saker med händer som ser ut som skrutt! Ska bli skoj att prova! Sen blir det 40-kalas i Sura och sen vidare till Gamleby för demonstration...hela den dagen går i ett!

På torsdag ska jag då på detta besök jag nämnde tidigare och sen vill sonen att vi ska åka ut och städa ur torpet för i helgen kommer vi att vara där. Jag känner att jag måste få låna min hjärna, som käre vännen brukar säga, och slippa alla ljud! Har Ni provat att lyssna på alla ljud som finns i en stad....det är många!!!!

Nå...idag är det dock måndag....

Kommentarer
Postat av: ingmarie

jo jag har bott i sthlm hela mitt liv så jag vet vad ljud vill säga

2009-03-23 @ 12:36:31
Postat av: mamma

Jag har ju iofs ingen whiplash men en spökande nacke sen mitt diskbråck, sen gjorde ju epilepsin gjort sitt till med vissa förmågor...som stavning, allmänt tänk och koordination. Är det inte det ena så är det det andra minst sagt, nacken är en viktig länk mellan hjärna och kropp också och jag har ju hört av vänner hur de har blivit påverkade av sina whiplash-skador.



Är lite tom i bollen idag dock, en litentanta utan vettig sömn blir otroligt svamlig, kanske en sak som märks i mina inlägg också ;-)



Ha några trevliga dagar nu och jag tänker hålla tummarna för att våren ska kunna söka sig hit till Umeå också snart...



Postat av: Micke

Ibland blir man hjärnlös.

Jo det är IKEA som vi gillar.

Dom tror att det är vinterkräksjukan som härjar.

Må väl.

2009-03-23 @ 19:23:59
URL: http://pappamicke.blogg.se/
Postat av: Bettan

Spännande med naglarna, jag skulle vilja men vågar inte riktigt!

2009-03-23 @ 19:47:45
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: CAT

Hoppas att allt är bra med dig!

Vad kul att fixa naglarna!

Det har jag velat göra många ggr men har aldrig kommit så långt....

Kram!

2009-03-23 @ 20:05:00
URL: http://catmalou.blogg.se/
Postat av: Trebarnsmamman

Får jag säga att det är skönt att inte vara ensam? Jag menar att smärta påverkar hur man mår, tänker och presterar. Sköt om dig! Kram

2009-03-23 @ 23:55:01
URL: http://blogg.trebarnsmamman.se
Postat av: Unika

Åh, vad skoj att fixa naglarna! Hoppas du blir nöjd!

Jag har svarat dig på min blogg ang. ljustestet.

Ha det så bra, ta hand om dej!

2009-03-24 @ 18:19:41
URL: http://mammajag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback