Måndagens blogg...

...uteblev men det märkte Ni säkert!!!

Jag hade fullt upp med livet som är på riktigt. Jag var bland annat tvungen att prata med moster som kommit hem från 3 veckors vistelse på Gran Canaria och det var en hel del vi hade att prata om. Normalt sett pratar vi nästan en gång i veckan och då kan det bli nån timme så vi hade lite att ta igen!

Sedan ville båda mina absolut närmaste vänner ha en telefontid med mig och båda två tog sin lilla rundliga tid...märkligt detta med telefon för egentligen tycker jag inte om telefonen....



Det skulle man inte kunna tro när man vet hur många timmar i veckan jag trots allt tillbringar med telefonen i örat! Lustigt nog var min mamma likadan...hon tyckte inte om att ringa upp men pratade gärna om någon ringde henne!

Apropå mamma så var det i söndags 3 år sen hon dog.....tre mycket korta år och tre mycket långa år...tid är verkligen något abstrakt!

Idag har jag gjort det som är det allra mest tråkigaste och jobbigaste i månaden...betalat räkningar. Nå, det blev pengar kvar att leva för den här månaden också...tack för det!

Förresten så måste jag tacka för all positiv respons jag fick på mitt inlägg om bipolära störningar förra veckan...nu går livet vidare och det känns helt okej!

Jag ska försöka ta till mig Era råd och doktorns råd, redan igår började jag med att faktiskt vila när jag kände mig trött och det kan låta hur fånigt som helst att jag inte gjort det tidigare men jag har varit så totalt inkörd på att inte vända på dygnet!! Ja, ja....sent ska syndarenvakna...nu provar jag ny taktik! Det är också ett otroligt vackert väder i Västerås idag så det ska nog bli en promenad med kameran idag. Dock längar jag efter vår vanliga dator den man kan skriva normalt med. Idag har den varit hos doktorn i en vecka...det kunde ta två!!

Kommentarer
Postat av: Nancy66

Du är då som jag, ringer aldrig någon, tyvärr. Men ringer de hit så blir det oftast timmar i telefonen. :-)

Då kvällstid, på dagen kan jag aldrig prata, då har jag 2 killar som är som högljudast. haha

Ha en fin dag,

Postat av: Unika

Vad bra att du vilade när du var trött!!! Duktig flicka! ;) Man måste ju inte vända dygnet bara för att man tar en tupplur eller två på dan...

2009-03-31 @ 13:13:58
URL: http://mammajag.blogspot.com
Postat av: Pia

Jag är in till dig varje dag, men.. det där inlägget hade jag helt missat.. så bra att du länkade till det... Ja, som du själv skrev "måste vara frisk för att orka vara sjuk".. det är för jävligt, rent ut sagt..

Kram på dig!!

2009-04-01 @ 11:29:11
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback