Ibland blir det inte som man tänkt!!!

Igår blev det inget inlägg och det fanns det flera anledningar till....först och främst så hittade jag inget som kändes angeläget att skriva om. Jag vill ju gärna skriva om nåt mera än vad jag gör och förresten...skulle jag bara skriva om vad jag gör så skulle det itne bli så mycket skrivet...även om nu det finns en person som påstår att mina dagar är fyllda av sysselsättningar ;)

Jag skulle kunna ge Er en kort insyn om hur mina dagar oftast ser ut.

Jag går i regel upp runt åtta, det beror lite på resten av familjen. Alla i familjen är ju nu så "stora" att de själva ordnar sin frukost och inte behöver de hjälp med att borsta vare sig hår eller tänder heller...vilket förvisso var många år sen!!



När jag går upp så dricker jag mitt morgonkaffe och läser tidningen. Klär mig och bäddar sängen. Sen kan det bli lite av varje, i allra bästa fall kommer jag ut på en promenad. Men oftast handlar mina dagar om att läsa, se på teve, sitta vid datorn. När det börjar närma sig eftermiddag så är det matlagning och i det ingår disk, om kroppen mår väl kan det mycket väl hända att städning står på dagsprogrammet! Visst låter mina dagar skojiga? Och avundsvärda?

Naturligtvis är det så att emellanåt så händer nåt annat, det kan innebära en tripp till svärmor 3 mil hemifrån eller kanske får jag besök hemma. Vad jag inte berättat är att jag har absolut ingen social fobi men jag har jobbigt att ta mig hemifrån jag trivs bäst i min hemmamiljö! Ett exempel är att jag inte klarar av att åka och hälsa på min pappa som bor 45 mil bort och han är för sjuk för att komma hit...det innebär alltså att jag inte träffat honom på ett år...och då var han här och firade min yngste sons student! Det här kan alla mina vänner IRL intyga...det finns många av mina vänner som jag inte varit hemma hos på flera år! Tack för att Ni står ut med mig ändå!

Jag försöker att nån gång per år ta mig någonstans för att utmana mig själv men det får inte vara för långt borta. För några veckor sedan var jag ju hos moster och hälsade på och det går...men det är tufft och kostar massa energi!

Nu tänker någon...men hon har ju varit till Turkiet flera gånger...ja, detta är nåt som förvånar mig själv också men dels åker jag ju aldrig ensam och dels så åker vi alltid från Västerås som är litet och tryggt!

Vad är det då som händer med mig? Ja, det undrar jag själv också! Men, framförallt är det ångesten som kliver in och tar över min kropp! Stressen i kroppen blir stor....som någon sa...en elefant på bröstet och en hamster i sitt hjul innanför!!

Var allt detta startade vet jag faktiskt inte riktigt, det är många små olika saker som bidragit men jag vet att 1991 var det utlösande året. Det året var ett mycket tufft år på många olika vis...dock är det alldeles för privat så det behåller jag för mig själv!

Jaha, jag blir själv lika förvånad över vad jag skriver för detta var inte alls tänkt att bli den här typen av blogg!!! Så här avr det tänkt att jag skulle skriva...

Igår blev det inget inlägg för jag hade min bildterapi och efetr det så hämtade jag sambon för att handla lite, rösta och sedan åka ut till torpet och katterna. Jag valde att umgås med sambon istället för datorn...dessutom så har nu min nacke tvärpajat. Inte speciellt förvånande, det var väntat! Så det belv sängen tidigt då jag itne orkade hålla huvudet uppe helt enkelt!

Idag är det ungefär lika så det blir tabletter och så ska jag försöka få med min sambo på en promenad för det brukar kunna hjälpa!

Efter det ska jag ta hand om det vi handlade igår....antingen själv eller så får jag vara arbetsledare...jag ska ta ett foto så Ni får se....det kommer mot eftermiddagen!

Ha en bra nationaldag!!!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Själv har jag lyckligtvis inga sådana stressymptom, men mig närstående lider svårt av det, så jag vet vad du talar om.



Ha en riktigt fin nationaldag du också. Hoppas att nacken inte ställer till det! /Ingrid

Postat av: Nancy66

Vissa dagar flyter fingrarna bara på och man skriver och skriver och bloggen blir inte alls som man tänkt sig, men det är ju så när man skriver från hjärtat, så ska en blogg vara. Ångest tror jag vi alla människor lever med mellan varven någon gång i vårt liv.

Ha en fin nationaldag du med, kram

2009-06-06 @ 10:07:31
URL: http://nancy66.zoomin.se
Postat av: Malin Öhman

Hoppas du/ni trots allt får en fin dag tillsammans! Kram Malin

2009-06-06 @ 10:22:04
Postat av: Pia

Inte kul att behöva leva med såna bekymmer..

Plus att det är enklare för omgivningen att förstå en om man har benet i gips istället!!! Tyvärr..

Hoppas du får en bra helg!! Kram!

2009-06-06 @ 13:31:42
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Micke

Hoppas nacken blir bättre där! kramen

2009-06-06 @ 14:20:20
URL: http://kludd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback