Ordransonering!

Så sitter jag då härute i torpet igen vilket inte alls var med i min beräkning. Jag skulle ju vara i stan denna vecka men vad gör väl det? När saker och ting förändras till det positiva så har jag inga problem med att gilla läget. En natt i stan räckte mer än väl...usch, så varmt och klibbigt!

Här i torpet finns alltid nån liten skuggig plats att besöka när termometern traskar upp på mer än trettio grader i skuggan, nån liten vind går alltid att hitta. Nu hoppas vi förstås att vädrets makter står oss bi och att solen stannar över helgen. Visst har det funnits Power Meet då vi suttit under partytält och presenningar, allt går om man vill. Förra året satt vi i köket och lyssnade på spraket från vedspisen...finns en viss charm i det också!

Igår blev det ingen blogg, tror jag befinner mig i något vakuum efter den underbara vecka jag upplevde förra veckan. Tänk att få tillbringa en hel vecka med helt underbara människor med samma intresse som en själv. Att bara helt få ägna sig åt nåt man älskar. Men jag tror att jag förbrukade en stor del av ordransonen för ordet har inte riktigt velat komma tillbaka till mig. Det far runt en massa tankar men jag hinner inte riktigt fånga dom och få ner dom på papper men kommer tid kommer råd och då hittar jag håven!

Idag ska jag till att börja med skrapa färg från ett fönster så att jag kanske kan måla det i morgon, jag får väl lov att ta ett som det ligger mycket skugga på för att måla i solsken brukar inte ge så gott resultat...färgen vill inte torka. Kanske kan det resultera i en lovsång om nymålade torpfönster!!!!

Mot solen!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Med tanke på att du är utsatt för ordransonering, så tycker jag att du lyckades riktigt bara med ditt inlägg. /Ingrid

2009-06-30 @ 12:46:14
Postat av: vicke

det låter som en fin plats, har du närhet till ett bad med?

Postat av: Micke

Jag kom på ikväll att jag måste måla nått i morgon också.



Mmm.. köket ja, sen hade vi ju lite heta nätter där i köket också :)



Har ni fixat plats åt mig nu intill skithuset? s

2009-06-30 @ 23:21:30
URL: http://kludd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback