Lycka!!

Ja, det var en lycklig dotra som kom hem från sin skolavslutning idag och det med all rätta!!

Hennes betyg var strålande, faktiskt bättre än vi alla vågat hoppas på. Det betyder nu inte att vi tror att hon inte har förmågan att lära sig saker för det vet vi...det är en synnerligen intelligent tjej! Däremot så kanske inte detta fyrkantiga skolsystem passar alla.

Familjens dotra är en drömmare som har många järn i elden och ännu flera funderingar. Hon har en unik gåva att formulera sig i skrift precis som sin pappa och sin farmor. Hon är en konstnärssjäl helt enkelt och då kan det bli jobbigt att koncentrera sig på ämnen som kanske inte är de som mest intresserar. Men sätt en penna i handen på henne så ser man hur hon drömmer sig bort och ganska snart har hon en fantastisk berättelse på pränt!!

Därför är det med glädje vi konstaterar att hon sökt in på samhällsprogrammet med journalistisk inriktning...det kommer att gå bra för henne där!!



Det är med löfte från henne själv som jag publicerar den här bilden....visst är hon fin???

Kommentarer
Postat av: Trebarnsmamman

Det var en väldigt fin dotter du har! Kul att hon fick bra betyg och kul att hon verkar ha hittat en utbildning som passar henne :)

Postat av: Anonym

Söt tjej. Verkar som det kanske kommer bli en liten författare :-)

2009-06-11 @ 19:58:50
URL: http://gun62.bloggspace.se
Postat av: Rebecca

Vilken fin bild:)

Intressant det där med det gröna teet.. Jag tycker det är godast när det inte har dragit alltför länge och man slipper det beska som blir så det är säkert så det hänger ihop. Mitt får dra kort och blir uppiggande..

Trist trist med allt regnande, vi har fått vår del här med tyvärr.

2009-06-11 @ 20:00:47
URL: http://rebeccaskog.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Ja hon är jättefin :)

2009-06-11 @ 21:11:53
Postat av: Malin Öhman

Så fick du en liten flicka till slut, och en mycket söt sådan. Roligt att ni har en sån bra relation, kommer ihåg att det alltid varit lätt att prata med dej, du har alltid varit en god lyssnare och kommit med bra förslag till saker och ting! Kram till dej =)

2009-06-11 @ 22:20:09
Postat av: Ingrid

Så söt hon är! Det kommer säkert att gå bra för henne i livet och hon har ju ambitioner och vet tydligen vad hon vill. /Ingrid

2009-06-11 @ 22:57:17
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: Pia

Åh, så fin hon var på bilden!!

Jag känner igen det där. Min ena dotter är också väldigt kreativ(rita, måla, sy, skriva historier) men har lite svårare med de teoretiska ämnena.. Hon har sökt in på Bild & Form och jag håller tummar och tår för att hon ska komma in där..



Min andra dotter har haft det enklare i skolan och vill inget hellre än gå medialinjen. Hon fotar väldigt mycket och är skitduktig på det.. Håller förståss tummarna även för henne!!! :o)

2009-06-12 @ 22:09:07
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback