Konstigt!!

Idag vaknade jag av att det var tyst ute...inget smattrande på fönsterblecken...däremot hörde jag några fåglar som kvittrade vackert!

Det blåser ordentligt ute men det gör nog inte så mycket för denna enorma mängd med regn som vi fått behöver hjälp att torka bort! Nu ska jag väl inte ropa hej ännu för det är mulet överallt men det vore ju toppen med en hel dag utan regn. Jag ska snart klä mig för att gå ut och tömma ur ytterligare en skottkärra med vatten, fågelbadet som jag tömde igår innan jag gick och la mig är nästan fullt idag.

Senare idag ska vi ta oss en tur till hemmet i stan, jag ska på bildterapin och dotra ska köras till sin mamma. Vi behöver göra en snabbtvätt också men den tar sambon medan jag är iväg.

I fredags fick jag ett glädjande besked på posten....den skrivkurs jag anmält mig till kommer att bli av, så nästa vecka kommer jag att gå en skrivkurs på
Tärna Folkhögsskola med Annelie Salminen som ledare. Jag ska väl passa på att skriva här att FK är informerad så de behöver inte meddelas anonymt!

Egentligen har vi väl kanske inte dom pengarna men jag valde att inte bo på internat utan att åka hit till torpet på kvällarna då Tärna bara ligger knappa milen från torpet, då halverades priset och sen tömmer jag den sparbössa som jag sparat mynt i under vintern. Det här kan kanske bli en start på nåt nytt...ge mig en vägledning om vad jag ska göra.
Jag har ju en önskan om att få gå Tärnas skrivarkurs som är på ett år och förhoppningsvis kan detta vara en bra början!

Nu är det frukost!!

Kommentarer
Postat av: Trebarnsmamman

Åhhh vad kul med skivkurs! GRATTIS!!!! Att pendla 1 mil är ingenting...jag pendlar 2 mil enkel väg var dag, och det tar ca 20 minuter med egen bil.

Postat av: Veduran

Ooaaaoooo, trodde först du hade Sveriges snabbaste bil eftersom du når Tärna så snabbt. Alltså... jag trodde att du menade Tärna (Tärnaby) i norrbotten :)

2009-06-15 @ 16:52:26
Postat av: Micke

Grattis.

En ny vändning? Såklart det är.

Kram Micke

2009-06-15 @ 20:28:54
URL: http://pappamicke.blogg.se/
Postat av: Pia

Å så roligt med en skrivarkurs.. Det skulle jag oxå vilja gå på.. Men helst av allt skulle jag vilja gå en ettårig hantverksutbildning. Hade friåret funnits kvar(jäkla regering!), så hade jag passat på.. Men i nuläget funkar det inte att ta tjänstledigt OCH låna pengar!! Det får fortsätta vara en dröm och en dag... kanske.. :o)

2009-06-17 @ 22:57:42
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback