Jag har nåt på G!!!!


Jag har aldrig varit en morgontrött person inte ens när jag var i tonåren. Numera så vaknar jag aldrig efter åtta utan nåt visst undantag om jag gjort nåt speciellt kvällen innan.

Nu när jag går kursen så har jag bestämt att jag ska ha klockan på ringning 7.20 vilket är en helt normal tid för mig att vakna men...hela natten mellan måndag och tisdag låg jag i dvala i oro över att försova mig!! Egentligen skulle jag inte ens behöva ha en klocka som ringde!! Så Ni kan ju bara gissa hur trött jag var igår kväll!! Somnade till och med under "Morden i Midsommer".

När jag åkte till skolan igår morse så blev jag stoppad några hundra meter från skolan och blev då bjuden på fest på lördag...ganska trevligt va?! Pool- och grillparty...näe, det var inte nån på skolan utan faktiskt min fd mans fd detta sambo....krångligt?? Möjligt men inte för oss!

Dagen började med uppvärmning....vem har tänkt på att värma upp i samband med skrivande?? Inte jag i alla fall!

Sedan olika skrivövningar och även samtal om olika texter och idag ska min text läsas och samtalas om....känns både spännande och lite läskigt!!!

Vi hade också en hemläxa igår men jag kan inte påstå att jag gjorde speciellt mycket av den....jag smidde nämligen andra planer....framtidsplaner. Redan nu på morgonen fick jag ett besked som gladde mig....nu är jag på gång!!!



Detta är en blyg viol vid Västmanlands mittpunkt..och den symboliserar absolut inte mig!!!!!

Kommentarer
Postat av: Cattis

det där känner jag igen om oron att försova sig...nog är det så med min sömn att ljuset spelar in, men jag tror att de är nåt jag väcks av eftersom det alltsomoftast är just 4.20...

vad spännande din skrivakurs låter...o framtidsplaner...som du skrev du är på G...vindarna vänder...man kan ju inte alltid streta på i motvind tycker man..önskar dig all lycka till...kram..

Postat av: Trebarnsmamman

Åhhh vad spännande, vad har du nu på G???? Antar att fk är informerad ;)

2009-06-24 @ 10:04:15
URL: http://blogg.trebarnsmamman.se
Postat av: Pia

Vid första anblick trodde jag det var en blå fjäril!!! :o)

Jag är trött på morgonen OCH på kvällen!! Hur fixar man det??!! ;o)

2009-06-24 @ 15:43:40
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback