Tjena puddingen, står Du här och dallrar?

Egentligen är jag ilsk som en furie men jag har bestämt att nu har jag ledigt denna vecka och då ska inga dåliga tankar få regera...men jag kan inte låta bli att ge Er en liten hint....det handlar om Försäkringskassan. Den blivande maken påminde mig igår om att jag nog inte bör skriva allt jag säger på grund av Ipred-lagen...han kan ha rätt!!!!

Idag var första dagen som vi fick länstidningen hit ut till torpet och det är helt och hållet Mari Jungstedts fel för egentligen hade vi ju tänkt att göra ett uppehåll istället. Tidningen på sommaren är ju inte så mycket mer än en tunn liten bilaga men...så har då Vlt valt att ge ut Jungstedts senaste deckare som sommarföljetong och då tog snålheten vid...då slipper jag köpa boken sen!!

I Västerås rustar man ju nu för Power Meet, hela stan andas PM, allt kretsar kring det! Det är härligt att se hur staden lever upp tråkigt dock att dessa negativa människor också helt plötsligt poppar upp. Insändarna börjar nu komma om hur skräpiga och skräniga raggare är....de flesta som skräpar ner är nog Svensson som tittar ut ur sina stugor en gång om året och tar sig ner till city för att titta på cruisingen! Ibland är det skrämmande att se hur de som borde vara förebilder för sina barn beter sig inför sina barn...det är på nåt vis helt legalt!

Jag minns ett år den blivande maken och jag var nere, det är många år sen nu då mötte jag först ett par jag känner igen sen många år, påtagligt berusade och vinglande och de var på väg hem...förståndigt tänkte jag! Flera timmar senare fick jag se deras elvaåriga dotter gå och samla pantburkar...klockan hade passerat midnatt!! Då gick vi hem för då hade jag fått nog!! Jag har svårt att se på när barn far illa av alkoholen och dess följder...det finns så många såna barn!

Oj, nej men...tanken var ju att detta skulle bli en positiv blogg...men fingrarna gör som vanligt sin egen blogg!!!

Lite roliga saker måste man ju bjuda på också i såna här PM-tider! Idag hade Vlt ett helt uppslag om gamla raggartider, kul att se då jag känner de som det skrevs om men det bjöds också på en himla massa roliga raggningsrepliker...tänkte ge Er några...går säkert att använda även i andra sammanhang!!!

"Tror Du på kärlek vid första ögonkastet eller ska jag gå förbi en gång till?"

"Tjenare kexet, står Du här och smular?"

"Du skulle se mycket bättre ut om Du tappade två kilo, antar att kläderna väger det!"

Ja, och massa fler av dessa kan man hitta på
www.raggarkultur.webs.com 

Det bästa tipset var väl kanske att gå fram till den man vill ragga upp...ge den pengar och be denne.."Sup tills jag blir snygg!"

Nej, nu ska jag ta mig ut i trädgården och börja med Jungstedts deckare...det är härligt läsarväder idag!!

Kommentarer
Postat av: vicke

det var bra repliker

Postat av: Ingrid

Det var både bra tänkt och sagt.

Kram Ingrid

2009-07-01 @ 22:12:19
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Micke

Jag gillade replikerna.

Undra om dom funkar på frun ännu? hmmmm

Ha de o må väl o kram

2009-07-02 @ 21:34:48
URL: http://pappamicke.blogg.se/
Postat av: sussi

Hoppas ni får kanonväder! Vi åker på Betch Party på lördag :)

2009-07-02 @ 22:30:14
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback