Törs inte annat idag!

Det är EFIT-dag idag.....Ett Foto I Timmen! Fler bidrag finns att beskåda HÄR!!

Vår årliga träff, för övrigt den sjätte i raden, i samband med Power Meet är nu till ända. Som vanligt har vi haft det mycket trevligt även om vi saknade några deltagare långtifrån, nästa år kräver vi bättre planering från Ert håll!!! Någon direkt bloggrapport från dessa dagar tror jag inte att jag skriver...det som händer i Jansbo stannar i Jansbo!!!!!



8.30 Med Mr. Efit himself sovande på gården så vågade jag ju inte annat än att delta idag. Brukar ju bara vara med sporadiskt! Spontant måste jag erkänna att jag är lite förvånad över det förhållandevis vackra vädret som råder för nog har Ni väl lagt märke till att det oftast är uselt väder vid EFIT-dagar!

På bilden ser Ni nu det fordon som ersatt det tält som Mr E bodde i förra året. Åren innan dess så har det alltid hetat att "Jag ska sova i tält" likväl har det alltid snarkats hårt i vår gästsäng!!! Här har han precis vaknat!



9.30 Är man Ö-viksbo måste man kanske ha Foppatofflor...vad vet jag?!



10.30 Lite vackra blommor kände jag att jag ville bjuda på sådär vid halvelvatiden på söndagsförmiddagen!!! Är inte prästkragar bland det svenskaste som finns??? Här är det lite praktlysing i förgrunden!



11.30 En hel del prat om teknik kan det bli på dessa träffar...somliga lyssnar och somliga pratar ;)



12.30 Himlen kan te sig som ganska molnig i Era ögon men vi som varit här under helgen konstaterade att himlen var underbart blå idag!!!



13.30 Ensam och övergiven så satte jag på sommarprogrammet och lyssnade på Herman Lindqvist medan jag diskade upp disken som samlats sedan igår. Den blivande maken tog en tripp till Sala med en tågåkande vän och gäst!



14.30 Med disken diskad och klar så var det dags att riva det tält som herrarna i sällskapet mycket motvilligt satte upp i fredags eftermiddag men som de senare på kvällen tackade högre makter för att de gjorde. (De högre makterna var jag och en ytterst förståndig 13-åring) Straxt före midnatt så öppnade sig himlen och det blixtrade och dundrade från minst tre håll samt att regnet fullkomligt vräkte ner!



15.30 Det är dags att lägga in de första bilderna. Förhoppningsvis kommer det flera bilder senare ikväll såvida inte Den blivande maken och jag dånar av nånstans! Nej, faktum är att jag är riktigt pigg och det är även den blivande maken!


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Så kul att följa din Efit-dag, jag förstår att du kände pressen! Visst var Herman Lindqvist bra? Det tyckte i alla fall jag - bra prat och bra musik.

Lycka till med resten av dagens "fotande". /Ingrid

Postat av: Bettan

Kul att ta en bild i timman!

Rackarns att jag glömde bort Herman Lindqvist, jag som bestämde mig för att lyssna på det!

Kram

2009-07-05 @ 16:31:47
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: Majsan

Ja, vi har nog haft bättre väder än ni där i torpet.. Å andra sidan kan jag medge att en viss avundsjuka känts som "straff" över att jag inte kunde vara med i år heller.. Men PM är väl ändå inte över för tid och evighet.. och om.. så står ju torp och vi kvar.. :D

2009-07-05 @ 18:32:12
URL: http://www.chattens.se
Postat av: Gurkiss

Kikar in din dag så här långt :)



Jaså har du haft Mr Efit på besök :) kul



ha de gott.

kram gurkiss

2009-07-05 @ 18:53:59
URL: http://gurkiss.com/wp
Postat av: Helen

En Västeråsare ?? kul !! Fina Efit-bilder, prästkragarna är ju jättefina..



Helen

2009-07-05 @ 22:18:40
URL: http://hejaweb.se
Postat av: Micke

Det är tur du håller räkningen på antalet gånger ;)

Tack för trevliga dagar!

2009-07-05 @ 22:53:35
URL: http://kludd.se
Postat av: I Z Z A H ~ S V A R A R

jo håller med dej att hon gjorde sej fin till poolen. =)



jassp har han påstått att ni är för lata för hund ? hmm .. ja tror dock inte de, eller jag vet ej känner juh varken dej eller din karl haha .. men skaffar man hund så blir det automatiskt att man går ut för man vet juh att man måste. =)



allt bra annars då ?

2009-07-05 @ 23:50:45
URL: http://HTTP://IZZAH.BLOGG.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback