Ljusare tider!

Jag skulle väl inte påstå att solen skiner här men den gör sig påmind om sin existens åtminstone. Trots det så känns det mera som höst än högsommar, när jag springer ut på det lilla huset så möts jag av massor av gulnade löv....kära nån, det är ju bara den tionde juli!!!!

Jag sitter nu och väntar på att den Blivande Makne och hans dotter ska komma ut. Hon blev hämtad vid flyget i morse efter en vecka i Alanya och jag ser verklgien fram emot att höra hur hon haft det...kaffet är laddat för jag gissar att hon längtar efter en mugg gott torpkaffe nu....frågan är om hon sen kryper ner i sängen...gissar att hon har lite sömn att ta igen. Om inte annat så var säkert resan hem lite jobbig, gissar att de blev hämtade vid hotellet nånstans runt ett i natt och sen blev det väl itne så mycket sova av...men det är klart, tonåringar brukar kunna sova lite hur som helst!!!

Jag har ägnat förmiddagen åt min spikmatta, nacken är ur funktion! Jag trodde ju igår att det berodde på lite för mycket dator men sen kom jag på vad jag gjort....man lyfter inte en soffa själv utan att det straffar sig!!! Ett ban på den gamla soffan i torpet gick nämligen av i tisdags och sonen skulle hjälpa mig att fixa det så då lyfte jag upp den på högkant. Soffan är ingen IKEA-soffa som är gjort av spån....det är en gedigen soffa.

Nåja, spikmattan har gjort att det nu börjar gå neråt och då är värken snart borta!!!

Kommentarer
Postat av: sussi

spikmatta är guds gåva. Jag har kommit in på skola så nu slipper jag ha magont ang fkassan mera

Postat av: Ingrid

Skönt med spik mattan hör jag.

Ta det försiktigt nästa gång.

Kram Ingrid

2009-07-10 @ 22:19:23
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: vicke

hjälper spikmattan, det har ju skrivits en hel del om den på sista tiden om att det bara är bluff

2009-07-11 @ 16:09:46
URL: http://blogg.aftonbladet.se/8783vickesblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback