Panduros fyndhörna!

Vi lockade goda vänner att möta upp oss på stan idag för att ta en fika...vi gick ju förstås för vi är ju miljömedvetna samt viktmedvetna...det vet ju Ni som nu följt min blogg denna vecka! Vad våra goda vänner gjorde???? Jo, men det skulle de ju kunna berätta själv här i bloggkommentarerna för jag vet ju att dom läser!!!

Ni vi förenades på Global Living som är en butik med ganska häftiga prylar och möbler som också är mysigt fik. Jag valde en chokladkladdkaka med nån form av tryffel och vispgrädde helt i stil med resten av veckan...Micke som inte riktigt förstått det hela valde en nyttigare variant av hallontårta!

Efter det så hörde vi några ord av Mona Sahlin men det var ingen som orkade stå kvar och lyssna i kylan men...hon hade samlat en hel del lyssnare på torget!!

Vidare gick vi till Ticket...vi är ju lite sugna på att resa ut i världen nå, åtminstone i Europa. Sambon längtar till Kroatien medan jag längtar till de ljuvliga stränderna och de underbara människorna i Turkiet men, jag är ganska lättövertalad. I veckan har jag läst på olika ställen om tågcharter..jag tycker det låter jättespännande så nu skaffade vi lite information om det. Utbudet är inte så stort just nu men vi ska kika på det, dock tror jag att det har en framtid om folk bara får upp ögonen. Bra mycket miljövänligare och så slipper man flyga!!!!

Nå, vidare till butiken som säljer spikmattor. Jag har i flera år varit sugen på det och efter en artikel i dagens tidning så blev även sambon intresserad men den som fanns där var den ryska typen och det var den kinesiska som jag var sugen på...dessutom så var den ganska dyr här...ska leta lite på nätet vet att det finns billigare att finna!



Sen insåg vi att det var dags att gå hemåt för vi får hit 3 hungriga gäster om nån timme men en snabb sväng till Panduro hann vi dock och där fyndade jag.....det stod en ful rackans padda på en hylla och jag kunde inte låta bli att ge den en puss...den såg så ensam och övergiven ut och döm om min förvåning när denna uppenbarade sig!!!



Allt är inte vad man tror från början!!!! Man måste våga chansa lite här i livet!

Kom också på att det kom önskemål från moster att få se skåpet vi inhandlade på auktion för ett par veckor sedan. MMS'et som jag skickade har ju fortfarande inte kommit fram så jag ger Er en halvdassig bild från mobilen...skåpet står i bilen för vidare transport till torpet!!!



Nu måste jag städa och bädda...prinsen står i diskbaljan!

Kommentarer
Postat av: Cattis

snöa inte in er på tågcharter, utan kolla tågen och boka hotell själva sen...Vi har ju en vecka i Helsingborg bokat som svärmor fixat..kul när ma får vara med o bestämma..först var de gotland, helt okej, sen ville inte storkusiner det utan ville till danmark så då pratade svärisanra om ystad o helsingborg..o så blev det..nåja..

Postat av: Bettan

Hur får man en prins i diskbaljan.

Pussar man diskborsten?

2009-01-31 @ 22:32:02
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: Nancy66

Haha, jaha, är det så man gör,,,,,ang. prins i diskbaljan,,,,

Turkiet, håller med dig, älskar stället,,

Ha det gottigt,

2009-02-01 @ 21:24:38
URL: http://nancy66.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback