Första besöket!

I morgon kommer vi att göra första besöket i torpet för säsongen!

Jag har ikväll tittat på termometern och funderat på om vi är galna eller bara väldigt bra ämnen för årets vikingatitel...nyss var det nio minusgrader ute!!

I morgon blir det dock bara en tur ut för att se vad våra ickebetalande vintergäster har åstadkommit och för att sätta på värmen förstås. Antagligen åker väl också dammsugaren fram samt att vi får gå igenom sängkläderna som vi förvisso har upphängda i taket men de behöver nog till stan för att tvättas och vädras ur ordentligt!

Sambons vän i Motala som jag nyss pratade med i telefonen verkade inte alls tycka att vi hade alla hästar hemma...dock lovade jag att vi skulle sätta på värmen utomhus tills hon kom upp!!!

Men eftersom snön återvände till oss under senaste dygnet så innebär det också att det bör kunna bli en hel del vackra vinterbilder från torpet...vår lilla väderstation från Ö-vik meddelar dessutom att det ska bli sol i morgon!!

Blir det nu så att vi åker ut på lördag med katterna för att sova då ska jag ta med mig amaroneflaskan och köpa med en bit amaroneost och bara njuta på lördagkväll framför stjärnorna på slottet!!!!

Oj så jag längtar!!!

Kommentarer
Postat av: Cattis

såg i katalogerna på jobbet inför Formex mässan att det fanns doftljus i allsköns olika vinsmaker..bla då Amarone..ska promota att Mia köper in dessa ljus...tänk amaroenvin, ost och ett ljus....C yaaa...

Postat av: Nancy66

Jag tycker då det låter skitmysigt, ta nu mycket fina naturfoton och mys på, här kollar vi upp för fullt efter husbussen, Fredde har hittat några, så snart far vi.....på våra tripper, naturen, se oss om.

Häääärligt,,,

2009-01-15 @ 23:17:12
URL: http://nancy66.zoomin.se
Postat av: Nina

suckar avundsjukt det låter ju hur mys som helst...Förväntar mig få se massor av fina naturbilder....

2009-01-15 @ 23:52:29
Postat av: Cattis

just ja..glömde ju bort luktsinnet...sorry..C yaaa...

2009-01-16 @ 16:03:31
URL: http://yeahdelila.blogg.se/
Postat av: Micke

Sist jag besökte var det snudd på + 30.. lite skillnad det ;)

2009-01-17 @ 22:48:51
URL: http://kludd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback