Två böcker!

Här är det full fart så jag glömmer att berätta att jag faktiskt läser en och annan bok också....eller så är det så himla typiskt mig...glömmer helt enkelt att jag ska skriva om det, inte bara för Er skull utan också för mig egen!

Landet bortom haven....



av Tamara McKinley.

Återigen en mycket bra bok av denna författare dock saknade jag litegrann av det som jag  tycker är typiskt hennes böcker....pendlandet mellan två olika tidsepoker!

Temat är väl dock detsamma och återkommande....nybyggarna i Australien. Denna bok handlar ju lite om urinvånarna och det är spännande. Att följ hur det kanske var när engelsmännen kom och intog deras land hur de på nåt underligt vis lärde sig att dela landet...eller förresten vad hade de för val?

I alltihopa finns ju naturligtvis en och annan kärlekshistoria som extra krydda.

Sammantaget en bra bok men inte hennes bästa!


I lögnens spår...



av AnnChristin Hensher

Det här en en deckare jag gillar helskarpt!

Advokaten som har huvudrollen gör så mycket saker som jag inte gillar så hon håller mig definitivt vaken. Denna gång handlar det om ett försvinnande för längesen. Går det att hitta den flicka som försvann från en skärgårdsö i samband med midsommar? Var det hennes lik de hittade trots allt för många år sen?

Hur ska Ulrika reda ut sina kärlekshistorier?

Ja, jag vet att jag måste nog leta vidare på Bokus efter de andra böckerna i samma serie....jag har tidigare läst Naken ängel som tog tag i mig ordentligt också!

Gillar Du svenska deckare...då gillar Du denna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback