Otrolig köpupplevelse!

Det har varit en hektisk helg med massor av upplevelser och massor av besök av barnen...härligt!!!

Det har dock inneburit att jag inte riktigt hunnit uppdatera bloggen med alla tankar och funderingar som jag haft så Ni får bereda Er på att det kan bli en hel del inlägg kommande dagar!

Först vill jag bara dela med mig av den köpupplevelse vi hade i lördags när vi åkte ut till Mediamarkt för att titta på kamera- Trots att varuhuset funnits i Västerås åtminstone ett år så har jag inte tagit mig för att åka dit...kanske hade jag också lite fördomar mot ytterligare ett stort varuhus av den typen...det finns ju redan så många!

När vi kom in drog jag bara efter andan...jisses så stort det var!! Vi skrattade och undrade var börjar vi? Sambon hade varit ute vid ett tillfälle tidigare men vad hjälpte det...han kände sig bortkommen ändå! Nå, jag gjorde en snabb överblick och hittade en lämplig strategi för att ta oss runt!

Av nån underlig anledning hamnade vi ganska snabbt på kameravdelningen så vi började titta på en kompakt digitalkamera som dotra skulle få idag när hon fyller 16...dock blev det ganska snart mycket folk på den sidan så vi drog oss över på systemkamerasidan och genast kommer en tjej och frågar om vi behöver hjälp...jag ställer några inledande frågor och hon är mycket hjälpsam. Det hon inte kan svara på tar hon reda på...mycket smart! Vi har alltid svårt att ta beslut så vi tackar för hjälpen och fortsätter att titta och klämma på egen hand.....efter en stund kommer en kille fram och erbjuder sin hjälp. Genast märker man att han kan sin sak...han lyssnar av oss....berättar...kommer med tips.....otroligt hjälpsam utan att på nåt vis vara påträngande eller påtvingande.

Vi säger att vi går ett varv och det gör vi efter att han kommit med råd angående kameran till dotra.Vi tittar på alla möjliga saker som vi absolut inte ens visste att man kunde behöva...vad sägs om ett litet portabelt kylställ för bag-in-box? Det håller sig kallt i tre timmar utan ström...kanske kan vara nåt för en picknick i det gröna!!!

Alltså vi orkade inte ens titta på alla saker...men på alla avdelningar så kom det fram en personal och erbjöd sin hjälp på ett bra och proffsigt vis....jag brukar normalt bli synnerligen irriterad när jag inte får gå ifred men de var inte på för att få sälja utan för att få hjälpa till....de kunde sin sak. Vilket man ju knappast kan anklaga personalen på andra liknande inrättningar för....vi har ju lyckats bli mer eller mindre utkastade från ONOFF för att vi ifrågasatte varför de inte hade dammsugarpåsar hemma!! Behöver jag säga att vi bytte dammsugare och gav ett löfte att aldrig mer handla på ONOFF?

Den gången var jag övertygad om att det satt en dold kamera nånstans och Lennart Swahn eller nån skulle dyka upp...tänk Dig att Du helt vänligt frågar efter dammsugarpåsar och säljaren får ett smärre utbrott och sliter åt sig en demopåse och trycker i näven  på Dig och nästan kastar ut Dig från butiken....nog väntar man sig att någon ska komma skrattande runt hörnet?

Efter halva varuhuset återvände vi till fotoavdelningen och skulle börja göra affärer...killen vi pratat med gjorde andra saker men han hade informerat sin kamrat om vad vi var intresserade av så det var bara att tala om att vi bestämt oss...han plockade fram och grejade det hela...önskade oss lycka till och välkommen tillbaka om vi hade frågor!

På vägen ut stötte vi på den kille som hjälpt oss mest och som också tipsat om en bra bok...han skrev ner titeln på ett papper och gav oss...köp den på bokus det är billigast säger han!!!

Jag åkte hem och beställde den direkt!!!

Detta var en total köpupplevelse...så helt suverän så det fanns inte nån form av känsla efteråt att..gjorde vi fel...tog vi för snabba beslut?

Alla mina plus till 



Den som känner mig vet att jag är en mycket kräsen och krävande kund så Ni förstår att jag verkligen gillade detta....fortsättningsvis kommer jag att i första hand alltid åka dit först för att kolla!!

Kommentarer
Postat av: ingmarie

så ni har köpt en till dotra och en till er själva eller....

2009-02-23 @ 13:58:41
Postat av: Micke

MediaMarkt är bra, det jag gillar med dom är att det finns så många som kan så mycket.

Ha en bra dag

Postat av: tess

Ja katter e underbara personligheter... grejjen med vår e att hon har en svans som en Surikat eftersom hon är av rasen Main coon. Hon har en lång svans så när hon kommer ser man inte henne men man ser svansen sticka upp... Ha en go vecka //Tess

2009-02-23 @ 17:37:51
URL: thttp://tess701.blogg.se
Postat av: Anonym

Låter som kanon butik..ONOFF är jag med allergis mot!!!

2009-02-23 @ 20:14:47
Postat av: hemliga vännen

kollar runt lite och försöker hitta nån hint om vilken typ av bok du gillar...tror jag har hittat den första:-)

2009-02-24 @ 11:22:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback