Melodifestivalvarning!




Förkylningen blomstrar ordentligt i det kajsalisiska hemmet. Vaknade flera gånger i natt av att jag var helt täppt i näsan.

Klockan 5.45 stannade morfars klocka
 (bilden är från ett tidigare tillfälle)
och då tyckte tydligen båda missarna att det var viktigt att upplysa mig om det, förvisso rart tänkt men kanske hade det varit bättre om de väckt husse istället som i alla fall straxt skulle bli väckt av sin mobila klocka och som dessutom är den som når upp till klockan utan att klänga på pallar och riskera att falla tungt mot golvet!

Nå, jag kom upp och ganska snart också husse!

Efter  och tidningen som inte innehöll så spännande saker så satte jag igång datorn för att se om nåt speciellt hänt i cybervärlden!

Hamnade på Aftonbladets sida och ser till min förskräckelse att lördagen ska bli ytterligare en mindre angenäm upplevelse!!! Dock kan man ju hoppas på att han har fel....kritiker brukar ju ofta ha det!!!!

Jo..jag vet att det är frivilligt att sitta framför teven och se melodifestivalen...men det är ju lite som med politiken....engagerar man sig inte så har man heller inte nån större rätt att tycka till...och tycka är ju en av mina favoritsysselsättningar!!!

Nej...nu mot  nej, just ja...vi har ju inget längre...ja, ja...jag får slänga mig i soffan och sätta på nån bra film att vila till. Måste bli frisk till lördag då alla barnen med sina respektive flick-och pojkvänner kommer hem för att fira dotras kommande 16-årsdag.

När man är sjuk så får man försöka roa sig bäst man kan och det är ju bland annat att surfa runt på olika bloggar...det är precis vad jag gjort och hittade en test för min blogg......vem bloggar jag som....



Jag undrar bara var likheterna finns?????

Kommentarer
Postat av: Micke

Gomorron.

Tack för titten o omtanken.

Vackra bilder.

Jag har inte så mycket över för melodifestivalen längre.

Men du har rätt i att man måste ha kolla för att hänga med på fikarasterne.

Men nu lite frukost o vårat (om jag får säga så) kaffe.

Men krya på dej. Jag kommer in fler gånger.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback