Näst sista dagen på detta decennium!

Vi hade en trevlig dag igår med smakfull spis. Resan gick bra även om det var mycket kallt och halt men anpassar man hastigheten efter väglaget är det inga problem!!

Vi hade det ordentligt kallt och massor av snö och när vi lämnade Blivandes födelseort efter att ha hämtat upp svärmor var jag bara tvungen att stanna Blivande så jag fick ta ett foto av hans dop- och konfirmationskyrka. Det kommer inte att bli den kyrka vi kommer att vigas i eftersom våra planer är helt annorlunda.



Ser Ni vilket fantastiskt vinterväder vi har? Dagen idag verkar bli precis lika vacker med massor av minusgrader och sol!

Funderar på om jag ska skriva nån form av krönika men det får bli senare idag för nu ska 2 tredjedelar av familjen till frisören.

Kommentarer
Postat av: ~Kina~

Underbar bild! Så hade vi det hos min mormor oxå. Bilder kommer så småningom. Ser ut som sagolandskap.

Postat av: Ingrid

Vilken härlig bild! Ja nu har det blivit riktig vinter igen, men ännu har vi ingen snö, men den kommer nog. Har jag önskat dig gott nytt år? Om inte så kommer det här:



Gott Nytt År önskar jag dig och din familj!

Kram Ingrid

2009-12-30 @ 13:29:11
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: Ingrid

Så fin bild

Gott nytt år

Kram Ingrid

2009-12-30 @ 17:56:56
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Pia

Vilken härlig bild!!! När blir den Stora dagen, förresten? Du kanske har skrivit det tidigare, men minnet är kort här!! ;o)

Kram!

2009-12-30 @ 20:24:16
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback