Lördag 19:e december!

Gårdagskvällen blev väl lite annorlunda mot vad vi tänkt oss men det betyder absolut inte att den blev sämre!

Blivande Maken agerade escortfirma genom att hämta våra gäster. Under tiden fixade jag till det sista med maten. Jag blandade varsin Kajsalisa surprice som välkomstdrink. Gästerna hade med sig en fantastiskt vacker blomma som Blivande och jag suktat efter många år, i skrivande stund kan jag inte komma på vad den heter men det ska naturligtvis ordnas under dagen liksom att Ni ska få en bild på den också!

Nu har jag löst blommans namn och också hittat blommans egen hemsida så klicka
HÄR så får Ni både foton och fakta.

Sedan satte vi oss vid det dukade bordet...



Ovan kan Ni då se lite av duken, servisen och kristallglasen jag skrev om igår. Jag lovade ju att jag skulle ta lite foton av maten och det hade jag då helt glömt bort om inte Bästa Vännen med sambo varit lite alerta och påmint mig regelbundet.



Förrätten som vid fototillfället påbörjats!



Varmrättten...som Ni ser så är det tomt på faten vilket jag tolkar som att det smakade bra!



Desserten...god men mycket mastig och om nån skulle vilja göra denna så finns receptet i veckans buffé. De däringa karamelliserade apelsinskalen tycker dock jag att man kan hoppa över!



Här är en bild på sällskapet och här kan Ni också se lite mera av den fantastiska duken och glöm inte att titta närmare på konstverket på väggen....den tavlan har jag älskat i hela mitt liv och är så glad och tacksam för att den numera hänger på min vägg!!

Nå, medan vi åt ringde dotra och undrade om hon och hennes "kompis" kunde få komma hit och se på film, hon orkade nämligen inte städa sitt rum hemma hos mamma! Självklart för här är alla barn välkomna när som helst för oavsett om de flyttat hemifrån eller inte så är detta deras hem 24/7 *betyder 24 timmar 7 dagar i veckan*

En liten stund senare ringde yngste sonen och frågade om han och flickvännen fick komma för de hade lite tråkigt på den tillställning de var på. Självklart...kom Ni!!!

När de väl kommit ringde äldste sonen som också var på den tillställning som yngste sonen lämnat och undrade om han också var välkommen...samma svar gällde här...välkommen!!

Så det som skulle ha blivit en vanlig partillställning blev helt plötsligt fullt hus...men I love it!!! De som saknades var då BV´s döttrar och lilla barnbarnet och de hade naturligtvis också varit välkomna!!!

Nu när morgonen kommit så är det ett barn kvar och hon är nyss uppväckt av mig och Kajsa...här får man nämligen inte sova bort dagsljuset!!!!!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Så trevligt ni har haft det. God mat och trevligt sällskap.

Den blomman får du mycket nöje av. jag har en sådan och haft den i många år nu.

Ha en fortsatt trevlig söndag.

Kram Ingrid

Postat av: Ingrid

De kan vara glada, dina barn, som har ett hem som står öppet för dem, det är inte utflyttade ungdomar som har det. Jag är säker på att de sätter värde på det!

Ha en fin fortsättning på söndagen.

Kram Ingrid

2009-12-20 @ 16:35:40
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: Margit

Kikar inn på förra årest dec..och upptäckar att du ha en sån duk på bordet..som jag OCKSÅ har haft!!! Ligger kanske sparad nån stan..i nån låda...

Kramiz!!!

2010-11-26 @ 18:08:02
URL: http://margitholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback