Känner Du Fåfängan?

Det gör jag och just nu förbannar jag densamma!

Igår var ju Bästa Vännen och jag fotomodeller för en dag och det i sig var en härlig upplevelse som jag återkommer till, först ska jag berätta om just Fåfängan!

Jag är ju inte den som har långa vackra naglar...för det första så är inte mina naglar speciellt samarbetsvilliga...inte heller mina tänder ska väl tilläggas! Men i tisdags så tänkte jag att nu ska jag pilla dit de där lösnaglarna som legat i skåpet sen förra hösten kan ju vara snyggt med vackra naglar på fotona som skulle tas under onsdagen. De blev riktigt snygga när jag lackerat dem med mitt snygga limegröna lack...så långt allt väl! Men sen då...man kan ju för sjutton gubbar inte leva ett normalt liv med dessa klor! Aldrig tidigare har jag väl fått använda stavningskontrollen så flitigt. Får man in nåt i ögat är det kört....enda gången man möjligtvis kan ha glädje av långa naglar är när man vill göra nåt förbjudet...typ peta näsan!!

Vid tidigare tillfällen som jag haft långa naglar medelst lösnaglar så har de ju ramlat av straxt efter att jag satt på dom men den här gången när jag verkligen vill ha bort dom ja, då sitter de som berg! Är det det som kallas Murfhys lag?

Ja, ja...vill man var fin får man lida pin....men jag vill ju inte vara fin...jag vill ju vara praktisk! Ska försöka komma ihåg det nästa gång Fåfängan pockar på uppmärksamhet!!!!

Nu till gårdagen! Vi hade alltså fått ett gratiserbjudande om att få komma och bli stylade och sedan fotograferas av en proffsfotograf. Det är ju ett fenomen som kommit de senaste åren här i Sverige...vi vill väl alla få känna oss lite speciella nån gång i vårt liv. Jag kan erkänna att visst har jag suttit och tittat på Top Model och funderat på hur det skulle kännas att bli stylad och fotad...nu vet jag!

Vi kom dit med de tre ombyten vi blivit tillsagda att ta med oss och fick registrera oss och sedan blev vi mejkade. Själv valde jag en lite tuffare stil för ska man så ska man tänkte jag och jag blev nöjd med resultatet! Sen var det dags för att fotas och det var det mest onaturliga jag gjort i mitt liv.....min flickdröm att bli modell eller...ja, nu ska vi inte överdriva drömmen men nu insåg jag verkligen vilket slit modellerna gör. Att böja kroppen hit och dit i de mest omöjliga ställningar....flera gånger skrek kroppen NEJ, SLUTA!!! Aldrig någonsin ar jag känt mig så obekväm i hela mitt liv....men fortfarande var det skojigt!!

Jag måste få påpeka att Bästa Vännen däremot verkade ha en dold talang för detta....jisses vilka fina poser hon fick till!!

Nå, efter det så fick vi titta på bilderna och där såg man genast vem som hade mest fallenhet för modellandet...BV var outstanding!!! Naturligtvis, trots vår målsättning, så köpte vi några bilder. Inte billigt men en hel dags slit kunde ju inte hamna i deras papperskorg!!!!

Ett resultat kan Ni se i min nya header!! Ett annat nedan...



Efter det så gick vi ut och åt med våra Blivande Makar men den historian får bli skriven senare för nu måste jag verkligen göra klart ergonomiarbetet!!

Kommentarer
Postat av: Majsan

busvisslar uppskattande WOW!!! Snygging!!

Postat av: Ingrid

Grattis till en riktigt snygg bild, men den in headern ser jag tyvärr inte, där är det tomt. Du kanske håller på och fifflar med något just nu när jag är här. Jag återkommer!



Kram Ingrid

2009-12-03 @ 12:49:34
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: Malin Öhman

Säger bara WOW, vilken snygging! Min snygga Ia<3

2009-12-03 @ 14:42:44
Postat av: Ingrid

Jag ser inte heller någon bild i headern men den kommer säkert.

men du blev ju hur snygg som helst.

Kram Ingrid

2009-12-03 @ 18:21:50
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Nu ser jag bilden i headern så super snyggt.

Kram Ingrid

2009-12-03 @ 18:22:58
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Pia

Wow!!! Vilken skitsnygg brutta du är!! O en väldigt läcker frisyr!! :o)

Läckert oxå med en spegel sådär som i headern..

Gissar att ni hade stolt "makar" med er ut sedan!! ;o)

2009-12-04 @ 16:56:04
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: TT

Vilka snygga bilder!!!

2009-12-05 @ 17:45:20
URL: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback