Barnförbjuden blogg!

Satt i morse och läste tidningen precis som jag brukar med ett par koppar kaffe och fick syn på en låttitel jag aldrig hört förut!

Måns Zelmerlöw och "hans" tre tjejer är i stan och håller julshow och han sjöng då en melodi av Cornelis Vreejswijk....känner Ni till den??? Håll undan barnen för texten kan vara lite känslig!!



Ja, vad händer då idag? Förhoppningsvis inte så mycket. Dagen fortsätter med att jag ska åka till Bästa Vännen och fika till mig lite, på eftermiddagen ska jag sy nya gardiner till köket. Jag satte upp en julkappa tilladvent men det ser inte klokt ut. Den är alldeles för kort på höjden så nu har jag inhandlat nytt tyg på IKEA och så ska det bli en rejäl kappa med massor av rynk! Läste förresten nyligen att panellängderna är på väg ut ur det svenska hemmet och ingen blir gladare än jag...nu kanske det kan börja kreeras lite nytt och roligt i våra fönster igen!!!

Familjens Dotra lussar idag för pensionärerna på Kyrkbacksgården och då behövdes det ju ett lucialinne vilket återfanns på obestämd plats men så skulle det ju också vara ett rött band som skulle vara fem centimeter brett. När Anna och jag var ute och shoppade igår så passade jag på att köpa ett på Ica MAXI. Igår kväll när jag strök linnet så tänkte jag att det är nog bäst att stryka bandet också för det brukar ju bli lite "rulligt" efter att ha legat förpackat och det var tur...när jag öppnade förpackningen visade det sig att i förpackningen fanns mycket riktigt 2,5 meter rött band men det var delat mitt i!!!! Så det var bara att sätta sig och försöka sy små fina stygn så det itne syntes...men rackan vad arg jag var! Hur många lucior är så små att det räcker med 1,20 m rött band? Funderar faktiskt allvarligt på att ringa MAXI idag och uttrycka min irritation!

Ont i ryggen har jag igen...tror det gått troll i skolhelgsveckan...eller kan det bero på åldern?!

Kommentarer
Postat av: ~Kina~

Nä den texten kanske man inte ska visa barnen ;-) Fika med bästa vännen är inte fel.

NEJ! Jag som älskar panellängder. Passar mig perfekt, stilrent utan massa rynk, volanger och lull lull ;-) Ha en bra dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback