Borttrollat!

Nu är jag igång och det känns riktigt bra. Jag kan inte säga att jag känner mig direkt bekväm i det gör utan snarare så sitter jag som ett gungfly i en dorotheablomma!



Men å andra sidan så vet jag att jag är i gott sällskap!



Idag har jag sysselsatt mig i Word för att göra om ett dokument till ett stiligt recept och allt gick bra trots att jag inte fått böckerna ännu, jag hade nästan fått till allt när Blivande Maken kom hem efter jobbet och jag skulle visa...då försvann allt, jag såg nästan hur det flög ut genom det öppna fönstret. Han hann dock se resultatet så det var inget jag drömt att jag gjort!
Nå, nu har jag kurslitteraturen så i morgon går jag på det igen och förmodligen så går det snabbare då och dessutom så har jag ju redan gjort det en gång. Det gäller att se positivt på tillvaron!



Sen kan jag ge mig dän på att då hittar jag väl dokumentet igen! Jag har dock sökt överallt i datorn så jag tror inte att det finns men....det finns mycket man ska kunna om datorer har jag förstått!!!!

Kommentarer
Postat av: Bettan

Vilken osis att det försvann!

Hoppas det finns där imorgonbitti!

Fina bilder!

Kram

Postat av: Ingrid

Det där med dokument som försvinner kännar man minsann igen och så försmädligt när du nu fixade det utan din kurslitteratur och allt. De här datorerna är lite nyckfulla (eller det kanske är vi som är det?). /Ingrid

2009-08-25 @ 21:29:25
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: sussi

Gör som jag!! Klicka på spara ofta när du skriver :) då gör de inget om den på slutet får vingar :)

2009-08-26 @ 17:20:06
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/
Postat av: sussi

Måste bara berätta. 99 när jag gjorde en inlämningsuppgift så sparade jag den på diskett..Och satte den på kylskåpsdörren medd magneter..så jag inte skulle glömma den. när jag kom till skolan..Var allt borta..Hmm.Då lärde jag mig man sätter inte fast disketter med magnet den vart förstörd .. Tack att de idag finns denna lilla pinna USBminne ^^

2009-08-26 @ 17:22:32
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/
Postat av: Nilla

God morgon! Hoppas du får en bra dag! Har du fullt upp? Kram

2009-08-27 @ 09:01:00
URL: http://metrobloggen.se/kampenattoverleva
Postat av: Ingrid

Det var otur.

fina bilder på blommorna

Kram Ingrid

2009-08-29 @ 21:19:31
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback