Skärtorsdag!

Ja, vad denna dag har i sitt sköte kan man ju bara ana....jag lever ju med en man som har finskt påbrå och det vet vi ju alla att detta är den inofficiella nationaldagen för finnarna...eller? Dock har jag ju lång erfarenhet av detta då mina barns far , min allra bästa vän (tills förra helgen då jag missade hennes födelsedag) och ytterligare 2 goda vänner ( som dock i år valde att fira nationaldagen på plats i Finland) också är från Finland så jag tror jag ska kunna klara även detta år!



Jag bestämde mig dock för att inte jaga livet ur katterna för att få upp dom på kvasten och åka till Blåkulla dels är förkylningen inte tillräckligt bra för att åka denna långa resa och katterna gillar inte att åka nånstans egentligen så vi nöjer oss med att ta dom till torpet!!!

I morgon klockan två så äter vi lite mat, det blir inte så märkvärdigt för det finns det inte kraft till..däremot ser jag fram emot tårtan den bakar Anna....jag lovar att skicka en bild på den i morgon!!

Jag hade tänkt klä en björk med de där påskfjädrarna som legat uppe i ett skåp hur länge som helst, sambon skåp för att vara mera exakt, de låg INTE där längre...däremot låg killarnas pappas skor som eftersöktes i februari till begravningen där...underligt ställe men allt som inte är stulet kommer igen brukar man säga!!!

Familjens unga har framfört önskemål om att få påskägg....det kan Ni glömma...Ni får bara innehållet!!!



Nu hör jag att sambon duschat färdigt sin underbara kropp så det är väl dags att jag börjar göra resten klart även om det naturligtvis var trevligt att umgås med Er en liten stund! När påsken är över ska jag bli lite mera seriös igen och berätta om mina framtidsplaner...för såna finns numer!!!



Den här bilden togs när sambon provade på skidorna från anno dazumal förra helgen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback